Részvények előrejelzése

Részvények előrejelzése

Ha részvény-előrejelzést szeretne kapni, és meg szeretné érteni, hol mozognak a részvények, akkor használhatja részvény-előrejelzési szolgáltatásunkat a FINPROPHET.COM címen (https://finprophet.com). Ehhez be kell jelentkeznie és kövesse a bal oldali menü linkjét a megfelelő gombra kattintva:

Kövesse a linket is: https://finprophet.com/en/pages/instruments/shares

A részvény előrejelzési oldal így néz ki:

Az állományok listája a bal oldalon látható:

A részvénylista felett kiválaszthatja az érdeklődő pénzügyi piacot, vagy használhatja a részvénykeresést:

A pénzügyi instrumentum árajánlatai a jobb oldalon, az előrejelzés pedig narancssárgán jelennek meg:

Pontosabban, a mozgó átlag idézőjelek mozgó átlag mozgásvektorát narancssárgán mutatjuk be. Maga a mozgóátlag zöld vonallal látható. Alapértelmezés szerint a 49-es periódusú EMA mozgó átlagként hozzáadódik a diagramhoz.

Amint a diagramon láthatja, az idézetek mindkét irányban a mozgóátlag körül ingadoznak. Ezért meg kell értenie, hogy a jósolt részvény jegyzései is ingadozni fognak a diagramon narancssárga színnel jelzett előrejelzéshez képest.

Előrejelzési időszak: legfeljebb 8 hónap. Az előrejelzési időszak általában 6 hónap.

Ha egy pénzügyi eszköz állapotát technikailag, különféle mutatók alapján szeretné felmérni, akkor ezt megteheti a diagram bal felső sarkában található gombra kattintva, az alábbi képen látható módon.

Ugyanakkor a Finprophet.com rendszer meglehetősen sok mutatóval rendelkezik.

Az előrejelzési technológia az MLP és az LSTM neurális hálózatokon alapul. Vannak neurális hálózataink, amelyek lehetővé teszik mind a technikai előrejelzés elkészítését a pénzügyi piaci adatok figyelembevételével, mind a technikai és alapvető előrejelzést, figyelembe véve mind a pénzügyi piaci adatokat, mind az alapvető mutatókat, a piaci viszonyokat és sok más paramétert, amelyeknek vannak Összesen 14 darab.

Ami az előrejelzés pontosságát illeti, el kell mondani, hogy az ideghálózatok hatékony előrejelzést adnak 50–80% -os szinten. Mit értek a hatékony előrejelzés alatt? Ebben az esetben azt értem, hogy az ideghálózat 100% -ban helyesen határozza meg az idézet mozgásvektorát a teljes időintervallumon.

Meg kell érteni, hogy vannak olyan előre nem látható körülmények, amelyeket figyelembe kell vennie, ha igénybe veszi a szolgáltatást. Ezek a tényezők rengeteg tényezőt tartalmaznak. És ez nem csak a Covid-19. Ez a refinanszírozási kamat változása és a probléma pénzügyi helyzetének változása. Vagy éppen ellenkezőleg, a befektetői érdeklődés növekedése, mint a GameStop tette.

A következő grafikonok példaként említhetők az előrejelzési helyzet megértéséhez.


Például ez a grafikon azt mutatja, hogy az előrejelzés a teljes időtartam alatt helyes. De ez nem mindig lehetséges. Például korrekciók lehetségesek, például az alábbi ábra mutatja.

Mint látható, az előrejelzés vége felé a pénzügyi eszköz korrigálódott, ugyanakkor visszatért az ideghálózati előrejelzés szintjére. De a tendencia radikális változásának helyzete lehetséges, amint az alább látható.

Milyen következtetéseket lehet levonni ebből?

  1. Fontos, hogy folyamatosan figyelje annak a pénzügyi eszköznek az előrejelzését és állapotát, amelybe befektetett. Neurális hálózataink folyamatosan működnek, és rendszeresen frissítik a pénzügyi eszköz előrejelzését.
  2. Javítsd időben a profitot, amikor eléred az érdeklődő célt.
  3. A részvény előrejelzés egyfajta szűrő vagy rendszer a pénzügyi eszközök kiválasztásához, amely lehetővé teszi a legjövedelmezőbb befektetési eszközök kiválasztását. És amikor eléred a célokat, vagy új eszközt találsz, átállhatsz egy másikra.
  4. Fel kell mérni a vállalatok potenciális jövedelmezőségét. Ehhez szolgáltatásaink vannak a kereskedési és befektetési stratégiák és jelek kiválasztására.

https://finprophet.com/en/pages/instruments/strategy

https://finprophet.com/en/pages/instruments/signals

  1. Védje befektetését. Diverzifikálja és fedezze a kockázatokat. Ne csak egy pénzügyi eszközre koncentráljon. Fektessen be 5 vagy más tetszőleges összegbe. Még akkor is, ha valamilyen befektetés hiba esetén kudarcot vall, a többi eszköz megvédi Önt.
  2. Amikor csak lehetséges, vegye figyelembe a vállalat pénzügyi helyzetét, hírnevét, üzleti potenciálját stb. Ehhez képesek vagyunk megtekinteni a pénzügyi kimutatásokat és értékelni a vállalat jövedelmezőségét a minősítésben. És a jövőben alapvető elemzési szolgáltatásokat indítunk.

https://finprophet.com/en/pages/instruments/reports

https://finprophet.com/en/pages/instruments/rating

A nyereség maximalizálása

Ha növelni akarja jövedelmezőségét, maximalizálja a nyereséget, megtalálja a befektetéshez legjövedelmezőbb részvényeket, növeli befektetési portfoliójának jövedelmezőségét és jövedelmezőségét, akkor mindezt nem nehéz megtenni. De ugyanakkor fontos az összes eszközt együtt használni. Fontos figyelembe venni a fentieket. Használjon nemcsak előrejelzést, hanem számos szolgáltatást. Vegye figyelembe a vállalat állapotát. Nos, természetesen, hogy technikailag értékeljük a piacot a befektetés helyes be- és kilépésének különféle mutatóinak felhasználásával.

Szolgáltatásaink többek között lehetővé teszik az osztalékkészletek felvételét. Fontos itt elmondani, hogy a nyereség maximalizálása érdekében történő osztalékrészvények kiválasztása esetén fontos figyelembe venni az árfolyamnövekedést. Nyomatékosan javasoljuk, hogy vegye figyelembe az árfolyam fent említett előrejelzését.

MEGÁLLAPÍTÁSOK

Szolgáltatásainkat úgy készítjük el, hogy azokat bárki igénybe vehesse, még a legkezdősebb befektető is, aki semmit sem ért a részvény- és a pénzügyi piacoktól. Egyszerűen használhatja az előrejelzési diagramokat a döntések meghozatalához. A szolgáltatásokat stratégiák és jelek kiválasztására használhatja, ahol a potenciális nyereséget, a belépési és kilépési pontokat már kiszámították. Elemezheti a vállalatokat technikailag mutatók alapján, vagy alapvetően, ha képesítés és tapasztalat lehetővé teszi.

Sikert kívánunk

és pénzügyi győzelmek

piacok!

Finprophet.com csapata

Kulcsszavak:

Hol láthatja a részvény előrejelzést, a részvényeket, a tőzsdei árfolyamokat, a részvény előrejelzést, a részvény előrejelzést, a befektetés megtérülésének növekedését, az állomány kiválasztását, a vállalat kiválasztását, az Intel előrejelzését, az AMD előrejelzést, a TSLA előrejelzést, az msft előrejelzést, az aapl előrejelzést, az nvda előrejelzését, a facebook előrejelzését, a legmagasabbat hozambefektetések, befektetések növekedése, hova fektessenek pénzt, mely vállalatokba fektessenek be, hova fektessenek be, mely vállalatokba fektessenek be.