OSZTALÉK-PORTFÓLUM KIVÁLASZTÁSA 2021-BEN MAXIMÁLIS VISSZATÉRÉSSEL

OSZTALÉK-PORTFÓLUM KIVÁLASZTÁSA 2021-BEN MAXIMÁLIS VISSZATÉRÉSSEL

Ha pontosan meg akarja gyűjteni az osztalékportfóliót, használhatja a FINPROPHET.COM szolgáltatást (https://finprophet.com), amelyet “a vállalatok jövedelmezőségének minősítése” -nek hívnak. Ez a szolgáltatás teljesen ingyenes.

Ebben az esetben 2 lehetősége van:

1. Ez egy olyan társaság válogatása, amelynek maximális DIVIDEND jövedelmezősége van, és amelyet Ön alapul vesz. Ebben az esetben elvonatkoztat az árajánlatok növekedésétől.

2. Kiválasztja azokat a vállalatokat, amelyek a legnagyobb DIVIDIND és EXCHANGE jövedelmezőséggel rendelkeznek. A profit maximalizálása érdekében.

Vessünk egy pillantást az alábbi képre a NASDAQ cseréhez.

Például, amint az a táblázatból látható. Az Exxon Mobil magas osztalékhozammal rendelkezik, de a teljes hozam (utolsó oszlop) viszonylag alacsony a Valero Energy következő pozíciójához képest.

Ön dönti el, hova fektessen be. De nyilvánvaló, hogy jövedelmezőbb olyan társaságokat kiválasztani, amelyek nemcsak magas osztalékhozamot, hanem jó tőzsdei növekedést is mutatnak.

A hozamminősítést a FINPROPHET.COM weboldalon tekintheti meg. Ehhez ki kell választania a megfelelő gombot az oldalsó menüben. Mint mondtam, ez a funkció teljesen ingyenes.

További előrejelzéseket a FINPROPHET.COM oldalon talál (https://finprophet.com).

Image for post

Sikeres befektetések és

győzelmek a pénzügyi piacokon!