MIT FEKTETNI 2021-ben ??

MIT FEKTETNI 2021-ben ??

A 2021-es beruházási kérdés megválaszolásához használja a FINPROPHET.COM szolgáltatást (https://finprophet.com). Ebben a szolgáltatásban kaphat előrejelzést, kereskedési stratégiákat, jelzéseket, jelentéseket, jövedelmezőségi besorolást és egyéb szolgáltatásokat, amelyek lehetővé teszik a megalapozott döntést.

Vizsgáljuk meg, mit ajánlanak a rendszerek.

Egyébként az előrejelzés így néz ki. A kép az Apple-től származik.

A “Kereskedési stratégiák” részben talál egy példát a részvények (és egyéb pénzügyi eszközök) felsorolására, amelyek a potenciális hozam mellett fektetnek be a neurális hálózatok előrejelzése alapján.

Így néz ki a TOP befektetési előrejelzése 2021 első felében a NASDAQ-on.

Az ideghálózatok azt mutatják, hogy a Tesla jó növekedési potenciállal rendelkezik. És ha Elon Muskkal nem történik semmi, akkor ez az előrejelzés valószínűleg bizonyos mértékig igazolható. Megnézheti más cégeket is.

Amikor befektetési társaságot választ, javasoljuk, hogy vessen egy pillantást az ideghálózatok előrejelzésére.

Például itt van a Tesla előrejelzésének grafikus ábrázolása.

A befektetésről pénzügyi kimutatások alapján vagy analógia útján is dönthet, a vállalatok előző időszakok jövedelmezősége alapján.

Ha analógia útján szeretne befektetni, használhatja a FINPROPHET.COM szolgáltatást (https://finprophet.com), amelyet “a vállalatok jövedelmezőségének minősítése” -nek hívnak. Ez a szolgáltatás teljesen ingyenes.

Mi az analógia módszer ??

Ez olyan vállalatokba történő befektetés, amelyek az előző időszakokban magas hozamot mutattak. Vagyis az a feltevésed, hogy ha a vállalatok növekedtek a múltban, akkor a jövőben is növekedni fognak.

Egyébként a FINPROPHET.COM mutatja az elmúlt év nyereségességi besorolását. A jövedelem százalékos formában jelenik meg éves alapon.

A társaságok minősítés alapján történő kiválasztásakor 3 lehetősége van a cselekvésre:

1. Ez egy olyan társaság válogatása, amelynek maximális DIVIDEND jövedelmezősége van, és amelyet Ön alapul vesz. Ebben az esetben elvonatkoztat az árajánlatok növekedésétől.

2. A maximális tőzsdei hozammal rendelkező vállalatok kiválasztása. Vagyis olyan cégek, amelyek jegyzése nőtt a piacon.

3. A legnagyobb DIVIDINE és EXCHANGE jövedelmezőségű vállalatok kiválasztása. A profit maximalizálása érdekében.

Vessünk egy pillantást az alábbi képre a NASDAQ cseréhez.

Például, amint az a táblázatból látható. Az Exxon Mobil magas osztalékhozammal rendelkezik, de a teljes hozam (utolsó oszlop) viszonylag alacsony a Valero Energy következő pozíciójához képest.

Másrészt vegyünk tisztán tőzsdei szempontot:

Természetesen a 141% -os AMD nem rossz.

Ön dönti el, hova fektessen be. De nyilvánvaló, hogy jövedelmezőbb olyan társaságokat kiválasztani, amelyek nemcsak magas osztalékhozamot, hanem jó tőzsdei növekedést is mutatnak.

A hozamminősítést a FINPROPHET.COM weboldalon tekintheti meg. Ehhez ki kell választania a megfelelő gombot az oldalsó menüben. Mint mondtam, ez a funkció teljesen ingyenes.

Mindazonáltal, amikor dönt a befektetésről, akkor is javasoljuk, hogy ellenőrizze önmagát, és nézze meg az ideghálózatok prediktív elemzését (előrejelzését).

Például itt van az AMD előrejelzése. Mint látható, a jövedelmezőségi besorolás alapján a vállalat tavaly nem keresett rosszul, idén pedig jó előrejelzéssel rendelkezik az ideghálózatok alapján.

További előrejelzéseket a FINPROPHET.COM oldalon talál (https://finprophet.com).

Image for post

Sikeres befektetések és

győzelmek a pénzügyi piacokon!