MILYEN ÉRTELME ÉS ELŐNYE A MEGELŐZŐ ELEMZŐ RENDSZEREK (PIACI ELŐREJELZÉS) HASZNÁLATÁNAK ÉS A PÉNZÜGYI ESZKÖZÖK VÁLASZTÁSA

MILYEN ÉRTELME ÉS ELŐNYE A MEGELŐZŐ ELEMZŐ RENDSZEREK (PIACI ELŐREJELZÉS) HASZNÁLATÁNAK ÉS A PÉNZÜGYI ESZKÖZÖK VÁLASZTÁSA

Jelenleg a világon számos különböző rendszer és webhely létezik, amelyek állítólag ajánlásokat és előrejelzéseket adnak a különböző pénzügyi eszközökről. Vannak, akik csúcstechnológiásabbak, mások kevésbé. Vannak, akik idegi hálózatokat és mesterséges intelligenciát használnak, mint például a FINPROPHET.COM (https://finprophet.com). De mi az előnye az ilyen rendszereknek ??

1. Ha megnézed a piacokat, nagyon sok van belőlük. Hatalmas számú pénzügyi eszköz minden piacon. Több száz és ezer részvény, az óriásoktól kezdve az újonnan érkezőkig, akik csak tőzsdére léptek. Még egy pillantással sem lehet rájuk pillantani, nemhogy MANUÁL kvalitatív elemzést végezni, és kiválasztani közülük a leghatékonyabb eszközöket. Ha hatékonyan akar befektetni, akkor elkerülhetetlenül automatizálnia kell a folyamatot ilyen vagy olyan módon.

2. Az ideghálózatok és a mesterséges intelligencia jó módszer a piacok elemzésére, amelyek helyettesíthetik a matematikán alapuló régi módszereket: ARIMA stb. A modern technológiák használata lehetővé teszi olyan neurális hálózatok együtteseinek létrehozását, amelyek jelenleg rengeteg paraméter és tényező elemzését teszik lehetővé. Mindez lehetővé teszi számunkra, hogy a piaci előrejelzést a legpontosabbá tegyük, és ennek eredményeként a profit növekedéséhez, valamint a befektetési eszközök és stratégiák jobb megválasztásához vezethessen.

3. Figyelembe véve azt a tényt, hogy az automatizált rendszerek folyamatosan figyelik a piacot, mindig olyan cégeket lát, amelyekbe a legnagyobb jövedelmezőség mellett lehet befektetni. Ez lehetővé teszi, hogy legalább 10 vagy több részvényt tartson a portfóliójában. A pozíció lezárásakor pedig minél előbb keressen új ízletes hangszereket.

4. Az automatizált rendszerek nagyban felgyorsítják és leegyszerűsítik a döntéshozatali folyamatot. Ahol le kellett ülni, számolni, gondolkodni, elemezni, a rendszer megtette helyetted.

5. Az automatizált rendszerek lehetővé teszik bármilyen logika pontos megvalósítását. Ahol hibázhat egy személy, ott a rendszer úgy fog működni, ahogyan az algoritmusok benne voltak. Nem számít, milyen logikát használ. Matematikai: funkcionális elemzés, autoregresszió stb. Alapvető elemzés. A technikai elemzés annak minden változatosságában. A rendszer bármelyiket megvalósíthatja. Ugyanazok az ideghálózatok ma már jobban felismerik a képeket, mint az emberek. Bár nem vagyunk hívei annak, hogy bármilyen formát (például fejet és vállat) felismerjünk ideghálózatok segítségével.

Így az automatizált rendszerek és a modern technológiák kiváló eszközzé válhatnak mind a befektetési ipar óriásai, mind a kezdő befektetők számára, akik egyáltalán nem értenek ebből semmit. Egyrészt növelhetik a befektetések hatékonyságát a jövedelmezőség szempontjából, másrészt csökkenthetik a befektetési portfólió kockázatait.

Sikeres befektetések és

győzelmek a pénzügyi piacokon!