HOGYAN MEGFELELŐ A BERUHÁZÁSBEN A BEJÁRÁS PONTJÁNAK (NYITÓ POZÍCIÓK) MEGHATÁROZÁSA?

HOGYAN MEGFELELŐ A BERUHÁZÁSBEN A BEJÁRÁS PONTJÁNAK (NYITÓ POZÍCIÓK) MEGHATÁROZÁSA?

A helyes út megértéséhez be kell lépnie a piacra (nyitott pozíciók), rá kell jönnie a piaci mintákra.

Vessen egy pillantást az alábbi grafikonokra. Ez egy bizonyos ideig a Dow Jones diagram. Mit látsz ??

Havi.

Heti.

Nap.

Az első dolog, amit lát, a hullámok. Nem számít, melyik pénzügyi eszközt választja, bármelyik ingadozik. Vessen egy pillantást az ábrákra. Nem számít mit: havonta, hetente, naponta. Mindenhol vannak időszakok.

Sőt, ezek nemcsak időszakok, hanem rendszeres időszakok is.

Először azt látja, hogy az idézetek bizonyos határok vagy környezetek között ingadoznak. Ez a csatorna. Ebben az esetben az ábrák a Keltner-csatornát mutatják. A középen lévő vonal a mozgó átlag.

Így ahhoz, hogy megértsük a pozíció nyitását (és zárását), csatlakoztatnunk kell egy “Keltner-csatorna” nevű indikátort. Játsszon körül a paraméterekkel a legjobb pontosság érdekében.

A második dolog, amit lát, hogy voltak hullámok, vannak hullámok, és azt is meg kell értenie, hogy lesznek hullámok. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a befektetőtől függően mindegyik más és más gyakorisággal kereskedik. Valaki nappali kereskedéssel foglalkozik, napközben nyit és zár pozíciókat. Valaki kereskedik egy hete. Valaki hónapokig fektet be. Néhány pedig hosszabb időre. És a tőke nagyságától függően, amikor a befektetők pozíciókat nyitnak és zárnak, akkor ezek a hullámok jönnek létre.

Fontos, hogy megértse, hogy ők alkotják a legoptimálisabb belépési (kilépési) pontokat.

Vizsgáljuk meg közelebbről a belépési pontot (pozíciónyitás).

Ha a megfelelő eszközt választotta, amely növekszik. Rendszerint 2 optimális belépési pontja lehet.

Ez a mozgóátlag vagy a csatorna felső határának területe (amikor az ár gyorsan emelkedik). Az ár nem mindig éri el a mozgó átlagot, vagy alá is eshet. De általában a csatorna közepéről indulhat plusz vagy mínusz 5% -os hibával.

Ha egy hangszer gyorsan növekszik (például az Apple (AAPL)), akkor óvatosnak kell lennie vele. Mert lehet, mint a fenti képen látható. Beléptél és lement a piac. Ne felejtse el beállítani a stop loss-ot és irányítani a piacot.

Ne felejtsük el, hogy továbbra is ki kell választania a megfelelő részvényeket és egyéb pénzügyi eszközöket, amelyek növekedni fognak. A befektetési folyamat hatékonyságának javítása érdekében használhatja a pénzügyi piac előrejelzési rendszereit, például a FINPROPHET.COM (https://finprophet.com) webhelyet.

Image for post

Sikeres befektetések és

győzelmek a pénzügyi piacokon!