HOGYAN LENNI SIKER BEFEKTETŐ ??

HOGYAN LENNI SIKER BEFEKTETŐ ??

Ha befektetés mellett dönt, akkor jól választott. De hogyan lehet elérni a sikert, nem veszíteni pénzt és növelni befektetését? Ezt a kérdést mindenki felteszi, aki akár 1 dollárt is befektetett bármely pénzügyi piacra.

Mielőtt elkezdem leírni a siker módszerét, először magának kell megértenie és számos kérdésre válaszolnia. Mit szeretnél?? Mit tudsz ?? Mire készülsz ??

Attól függően, hogy mekkora a tőkéd, a szabadidőd és a céljaid, a megközelítésed eltérhet. Lehet konzervatív befektető és hosszú távú befektetési portfóliót hozhat létre. Például azért, hogy jól élje az élet második felét. Aktív befektető lehetsz, aki gyorsan meg akar gazdagodni. Használhat vegyes megközelítéseket.

Függetlenül attól, hogy melyik utat és célt választja, mindegyikben van egy közös vonás. Ez egy befektetési stratégia. Viszonylag szólva meg kell választania magának a cselekvések halmazát vagy algoritmusát, amely eredményre vezet.

Ebben a cikkben egy aktív befektető helyzetét vesszük figyelembe, aki maximalizálni akarja profitját.

Ehhez a FINPROPHET.COM (https://finprophet.com) pénzpiaci előrejelző rendszert fogjuk használni.

1. Mielőtt elkezdjük fontolgatni a befektetési stratégiát, válaszolnia kell egy kérdésre. Mennyi pénze van és meddig szeretne befektetni? Ha kis összegei vannak, akkor akár több hónapig is befektethet. Ha nagy összegei vannak, több százezer és millió dollár, akkor óhatatlanul hosszabb távra kell gondolnia.

A FINPROPHET.COM segítségével akár 8 hónapos előrejelzést is készíthet. Meddig kell befektetnie, úgy dönt. Az előrejelzés időtartamának kiválasztására szolgáló gomb a jobb felső sarokban található. Rövid távú előrejelzés 1 hónapig (óránkénti diagram). Középtávú – legfeljebb 8 hónap (napi diagram).

2. Miután eldöntötte a befektetési feltételeket, magának kell meghatároznia, hogy milyen pénzügyi eszközökbe kíván befektetni. Akciók ?? Kevesebb ?? Kriptopénz ?? Valuta?? Kötvények ?? ETF ?? A FINPROPHET.COM a legnépszerűbb 24 pénzügyi piacon és eszközön dolgozik. Melyiket válaszd, rajtad múlik.

3. Miután kiválasztott egy pénzügyi eszközt, szüksége van arra, ami a legnagyobb jövedelmezőséget eredményezi. Itt több lehetőséged van. Az egyik kézi.

Ehhez az előrejelzési funkció a FINPROPHET.COM oldalon valósul meg. Például a fenti képen az USD / EUR devizapár látható. Megnézi és látja, hogy a kamat előrejelzése alig változik. Ha nem elégedett a hozammal, válthat másik pénznemre vagy más eszközre. Például aranyba (kép lent).

Amikor befektetési lehetőségeket nézeget (nem számít, FINPROPHET-nel vagy anélkül), akkor meg kell értenie, hogy több száz és ezer opcióval rendelkezik. Ilyen körülmények között nagyon nehéz megtalálni és meghatározni.

Ezért az Ön kényelme érdekében létrehozták a “kereskedési stratégiák” részt.

A Trading Strategies felajánlja a pillanatnyi kereskedési stratégiák listáját.

Ennek a szakasznak a segítségével megtekintheti a stratégia típusát, a potenciális jövedelmezőséget, a kísérleti belépési és kilépési pontokat.

4. Miután megnézte az érdeklődésre számot tartó befektetési eszközt, meg kell értenie, hogy mikor érdemes optimálisan megvásárolni.

Itt is van lehetősége.

Kézzel meghatározhatja a belépési pontot. Például megbecsülve a “szinteket”.

Vagy grafikus elemzéssel.

Vagy az “oszcillátor” indikátor használatával.

Automatikus módban is megteheti a FINPROPHET.COM használatával.

A FINPROPHET.COM bevezet egy rendszert az aktuális dátum legrelevánsabb belépési pontjainak kiválasztására, amelyet “Kereskedelmi jeleknek” neveznek. A kereskedési jelekben a belépési pontot a Keltner csatorna kereskedése alapján határozzák meg.

5. Miután befektetett és megvárta nyereségét. Ne felejtsen el profitot szedni.

Sikeres befektetések és

győzelmek a pénzügyi piacokon!