ESZKÖZÖK VÁLASZTÁSA A NAPI KERESKEDELEMHEZ, A LEGLESZTŐBB MŰSZEREK KIVÁLASZTÁSA

ESZKÖZÖK VÁLASZTÁSA A NAPI KERESKEDELEMHEZ, A LEGLESZTŐBB MŰSZEREK KIVÁLASZTÁSA

Bármely befektető vagy kereskedő természetes vágya a profit maximalizálása érdekében. De ha napos kereskedéssel foglalkozik és volatilis instrumentumokkal dolgozik, akkor nyilvánvalóan a legnagyobb volatilitású instrumentumokat kell kiválasztania.

Annak érdekében, hogy maximalizálja a napközbeni kereskedelemben elért nyereségét, és kiválaszthassa a legingadékonyabb és legjövedelmezőbb eszközöket, ahttps://finprophet.com) létrehozott egy speciális szolgáltatást.

Szolgáltatás: “A legillékonyabb eszközök”:

https://finprophet.com/en/pages/instruments/volatility

Ez így néz ki:

Láthatja a különböző időkeretek átlagos volatilitását.

Például a fenti képen a legutóbbi dátum szerint rendezett volatilitás látható. Vessünk egy pillantást a legelső eszköz árfolyamára.

Mint látható, a hangszer valóban nagyon ingatag. De nem tekintenénk potenciális eszköznek. Nagyon rongyos és kaotikus kereskedelem.

Egyébként az idézőjelek mozgásvektorának előrejelzése narancssárgán jelenik meg.

Vessünk egy pillantást a következő eszközre:

Ez az eszköz már érdekesebb. Amint a diagramon láthatja, a hangszer legtöbbször ingadozó. Az előző eszközhöz képest azonban egyértelműen kereskedelem folyik rajta, és nincs olyan káosz, amelyet az előző grafikonon láthattunk.

Az előrejelzés egyébként itt is narancssárgán jelenik meg. Mint látható, az ideghálózatok előre jelzik a műszer oldalirányú trendjét.

További előrejelzéseket a FINPROPHET.COM oldalon talál (https://finprophet.com).

Image for post

Sikeres befektetések és

győzelmek a pénzügyi piacokon!