ELŐREJELZŐ MUTATÓK

ELŐREJELZŐ MUTATÓK

Ha index-előrejelzést szeretne kapni, és meg szeretné érteni, hol mozognak az indexek, akkor használhatja Index Forecast szolgáltatásunkat a FINPROPHET.COM címen (https://finprophet.com). Ehhez be kell jelentkeznie és kövesse a bal oldali menü linkjét a megfelelő gombra kattintva:

Kövesse a linket is: https://finprophet.com/en/pages/instruments/indexes

Az index előrejelző oldal így néz ki:

Az indexek listája a bal oldalon látható:

Az indexek listája felett indexkeresést használhat:

Az index árajánlatok a jobb oldalon láthatók, az előrejelzés pedig narancssárgával:

Pontosabban, a mozgó átlag idézőjelek mozgó átlag mozgásvektorát narancssárgán mutatjuk be. Maga a mozgóátlag zöld vonallal látható. Alapértelmezés szerint a 49-es periódusú EMA mozgó átlagként hozzáadódik a diagramhoz.

Amint a diagramon láthatja, az idézetek mindkét irányban a mozgóátlag körül ingadoznak. Ezért meg kell értenie, hogy az előrejelzett index árajánlatai is ingadozni fognak a diagramon narancssárga színnel jelzett előrejelzéshez képest.

Előrejelzési időszak: legfeljebb 8 hónap. Az előrejelzési időszak általában 6 hónap.

Ha egy pénzügyi eszköz állapotát technikailag, különféle mutatók alapján szeretné felmérni, akkor ezt megteheti a diagram bal felső sarkában található gombra kattintva, az alábbi képen látható módon.

Ugyanakkor a Finprophet.com rendszer meglehetősen sok mutatóval rendelkezik.

Az előrejelzési technológia az MLP és az LSTM neurális hálózatokon alapul. Vannak neurális hálózataink, amelyek lehetővé teszik mind a technikai előrejelzés elkészítését a pénzügyi piaci adatok figyelembevételével, mind a technikai és alapvető előrejelzést, figyelembe véve mind a pénzügyi piaci adatokat, mind az alapvető mutatókat, a piaci viszonyokat és sok más paramétert, amelyeknek vannak Összesen 14 darab.

Ami az előrejelzés pontosságát illeti, el kell mondani, hogy az ideghálózatok hatékony előrejelzést adnak 50–80% -os szinten. Mit értek a hatékony előrejelzés alatt? Ebben az esetben azt értem, hogy az ideghálózat 100% -ban helyesen határozza meg az idézet mozgásvektorát a teljes időintervallumon.

Meg kell érteni, hogy vannak olyan előre nem látható körülmények, amelyeket figyelembe kell vennie, ha igénybe veszi a szolgáltatást. Ezek a tényezők rengeteg tényezőt tartalmaznak. És ez nem csak a Covid-19. Ez a refinanszírozási ráta változása, és egyéb tényezők, válságok változása. Vagy éppen ellenkezőleg, a befektetői érdeklődés növekedése.

A következő grafikonok példaként említhetők az előrejelzési helyzet megértéséhez.


Például ez a grafikon azt mutatja, hogy az előrejelzés a teljes időtartam alatt helyes. De ez nem mindig lehetséges. Például korrekciók lehetségesek, például az alábbi ábra mutatja.

Mint látható, az előrejelzés vége felé a pénzügyi eszköz korrigálódott, ugyanakkor visszatért az ideghálózati előrejelzés szintjére. De a tendencia radikális változásának helyzete lehetséges, amint az alább látható.

Milyen következtetéseket lehet levonni ebből?

  1. Fontos, hogy folyamatosan figyelje annak a pénzügyi eszköznek az előrejelzését és állapotát, amelybe befektetett. Neurális hálózataink folyamatosan működnek, és rendszeresen frissítik a pénzügyi eszköz előrejelzését.
  2. Javítsd időben a profitot, amikor eléred az érdeklődő célt.
  3. Az index-előrejelzés egyfajta szűrő vagy kiválasztási rendszer, amely lehetővé teszi a befektetés szempontjából legjövedelmezőbb indexek kiválasztását. Amikor pedig eléri a céljait, vagy új nyereséges indexet talál, átállhat egy másikra.
  4. Rendelkezünk szolgáltatásokkal a kereskedési és befektetési stratégiák, valamint a különféle pénzügyi eszközök, beleértve az indexek, kiválasztására is.

https://finprophet.com/en/pages/instruments/strategy

https://finprophet.com/en/pages/instruments/signals

  1. Védje befektetését. Diverzifikálja és fedezze a kockázatokat. Ne csak egy pénzügyi eszközre koncentráljon. Fektessen be 5 vagy más tetszőleges összegbe. Még akkor is, ha valamilyen befektetés hiba esetén kudarcot vall, a többi eszköz megvédi Önt.
  2. Lehetőség szerint alaposan vegye figyelembe a piacok állapotát. A jövőben alapvető elemzési szolgáltatásokat indítunk.

A nyereség maximalizálása

Ha növelni akarja jövedelmezőségét, maximalizálja a nyereséget, megkeresi a befektetések legjövedelmezőbb mutatóit, növeli befektetési portfoliójának jövedelmezőségét és nyereségességét, akkor mindez nem nehéz. De ugyanakkor fontos az összes eszközt együtt használni. Fontos figyelembe venni a fentieket. Használjon nemcsak előrejelzést, hanem számos szolgáltatást. Vegye figyelembe a piacok és az iparágak állapotát. Nos, természetesen, hogy technikailag értékeljük a piacot a befektetés helyes be- és kilépésének különféle mutatóinak felhasználásával.

MEGÁLLAPÍTÁSOK

Szolgáltatásainkat úgy készítjük el, hogy azokat bárki igénybe vehesse, még a legkezdősebb befektető is, aki semmit sem ért a részvény- és a pénzügyi piacoktól. Egyszerűen használhatja az előrejelzési diagramokat a döntések meghozatalához. A szolgáltatásokat stratégiák és jelek kiválasztására használhatja, ahol a potenciális nyereséget, a belépési és kilépési pontokat már kiszámították. Elemezheti a vállalatokat technikailag mutatók alapján, vagy alapvetően, ha képesítés és tapasztalat lehetővé teszi.

Sikert kívánunk

és pénzügyi győzelmek

piacok!

Finprophet.com csapata

Kulcsszavak:

Hol tekinthető meg az index-előrejelzés, az indexek, az index-árajánlatok, az index-előrejelzés, az index-előrejelzés, a befektetési hozam növekedése, az indexek kiválasztása, az S&P 500 előrejelzése, az SNP-előrejelzés, a NASDAQ előrejelzése, a legmagasabb index-megtérülés, a beruházások növekedése, hova kell befektetni befektetési indexek, mely piacokba, mely piacokba, hova kell befektetni.