CSERÉLÉSI DÍJAK TÖLTSÉGE

CSERÉLÉSI DÍJAK TÖLTSÉGE

Ha különböző pénzügyi eszközök árajánlatait és korábbi adatait szeretné keresni, letöltheti tőlünk a FINPROPHET.COM webhelyről (https://finprophet.com/en/pages/instruments/loaddata). A szolgáltatás így néz ki:

6féle pénzügyi eszközt tölthet le: részvények, határidős ügyletek, indexek, kötvények, ETF-ek, befektetési alapok tőzsdei jegyzései.

Összesen több mint 5000 hangszer.

Választhat egy eszközt a letöltéshez a bal oldali menüben:

Az árajánlatok kiválasztása menü felett kiválaszthatja a pénzügyi eszköz típusát, vagy végezhet keresést:

A következő időkeretek idézeteit letöltheti:

– 1 perc;

– 2 perc;

– 5 perc;

– 15 perc;

– 30 perc;

– 1 óra;

– 90 perc;

– 1 nap;

– 5 nap;

– 1 hét;

– 1 hónap.

Az időkeret kiválasztása az ablak következő területén érhető el:

Az időkeret kiválasztása alatt kiválaszthatja a kimeneti fájl és az adatok formátumát. Megadhatja a megjelenített dátum és idő formátumát, az elválasztó típusát és a fájlba kimenni kívánt mezőket.

A letöltött idézetek felhasználhatók kereskedési rendszerek, kereskedési robotok és kereskedési tanácsadók fejlesztésére, kutatására és tesztelésére.

Ha érdekli a szükséges paraméterek hozzáadása, írhat nekünk a következő címen: info@finprophet.com… Megpróbálunk segíteni Önnek, és hozzáadjuk a szükséges funkciókat.

Sikert kívánunk

és pénzügyi győzelmek

piacok!

Finprophet.com csapata

Kulcsszavak:

Letölthet jegyzéseket, tőzsdei jegyzéseket, letölthet jegyzéseket, ingyenesen letölthet jegyzéseket, ingyenes jegyzéseket, kereskedési robotok árajánlatait, tőzsdei jegyzések letöltését, határidős jegyzések letöltését, kötvényjegyzések letöltését, index jegyzések letöltését, ETF árajánlatok letöltését.