BEFEKTETÉSI ÉS KERESKEDELMI STRATÉGIÁK

BEFEKTETÉSI ÉS KERESKEDELMI STRATÉGIÁK

Ha befektetési és kereskedési stratégiákat keres, akkor azokat megtekintheti és kiválaszthatja a FINPROPHET.COM webhelyen (https://finprophet.com/en/pages/instruments/strategy). A FINPROPHET.COM stratégiák a következők:

Mint tudják, a világon rengeteg különböző pénzügyi piac létezik, amelyek lehetővé teszik, hogy számos pénzügyi eszközbe fektessen be. Még akkor is, ha csak egy piac részvényeit vesszük figyelembe, számuk óriási. Hogyan választhatja ki a legjövedelmezőbb részvények ezreit?

Ha ellenőrizni akarja befektetési vagy kereskedési folyamatát, akkor kénytelen különféle automatizált rendszereket használni, amelyek maguk elemzik a pénzügyi eszközök teljes hatalmas listáját.

Ha a FINPROPHET.COM rendszert vesszük figyelembe, akkor a befektetési és kereskedési stratégiák a neurális hálózatokon alapuló prediktív elemzés (pénzügyi eszközök előrejelzése) rendszerén alapulnak. Az ideghálózatokon alapuló előrejelzés a következő:

Előrejelzések és ennek megfelelően stratégiák állnak rendelkezésre a következő pénzügyi instrumentumokhoz: részvények, határidős ügyletek, devizák, kriptovaluták, kötvények, indexek, ETF-ek, befektetési alapok részvényjegyzése.

Az árajánlatok előrejelzése 6-8 hónapig működik. Ennek megfelelően a FINPROPHET.COM stratégiákat mutat be ugyanarra az időszakra.

A szolgáltatás az árajánlatok előrejelzési mozgásának a csatornán történő elszámolásán alapul. Ha megnézzük a fenti diagramot, a kiemelt narancssárga a mozgó átlagvektor előrejelzését jelenti. Hipotézisünket ezen EMA vektor hasonlóságára alapozzuk.

Példa az előrejelzés és a valós adatok összehasonlítására:

A zöld az idézőjelek mozgásvektorának előrejelzése.

Ez az előrejelzés a tőzsde utolsó kereskedési napjának EMA szintjére tolódik. Továbbá egy csatorna kiépül az előrejelzett EMA-hoz képest. Mint fent említettük, ez a csatorna 6-8 hónapos időszakra épül.

Az előrejelzést, a belépés és a stratégiából való kilépés pontját az esetleges piaci ingadozások figyelembevételével határozzák meg, és mindkét végén 10% -os tolerancia érvényesül. A stratégia jövedelmezőségét a csatornán belüli áringadozások alapján számolják.

Ha megnézi a stratégiák táblázatát, többféle is létezik. Növekvő pénzügyi eszközökhöz (vételi / hosszú stratégia), eső (eladási / eladási) és sima piacokhoz.

Kiválaszthatja az érdeklődő stratégiát, a beállításokban kiválaszthatja a megfelelő típusú stratégiát.

A beállításokban kiválaszthatja a tőzsdét, a pénzügyi eszköz típusát, az előrejelzési időszakot.

Magában a táblázatban hozzáférhet a stratégia jövedelmezőségével, a lehetséges belépési és kilépési pontokkal, valamint az árakkal kapcsolatos adatokhoz.

A stratégiákat a kívánt oszlopok szerint rendezheti. Például a jövedelmezőség alapján, amint az a képen látható:

Mint láthatja, néhány vállalat jelentős megtérülést mutat.

Ha azonban jobban megnézi az árajánlatokat, akkor látni fogja, hogy egyes instrumentumok kereskedése rongyos, és nem szabad ilyen jegyzéseket választani. Bár természetesen rajtad múlik.

Javasoljuk a stabilabb eszközök megtekintését. Alacsonyabb jövedelmezőséggel ugyan, de lényegesen kevesebb kockázattal.

Amint az alább látható, annak ellenére, hogy a vállalat nem mutat 300% -os hozamot, érthető kereskedés és érthető árajánlatok zajlanak:

A nyereség maximalizálása

Ha növelni akarja jövedelmezőségét, maximalizálja a profitot, akkor gondosan és átfogóan kell kiválasztania a befektetési és kereskedési stratégiákat. Ha befektet egy vállalatba, akkor értékelje azt nemcsak technikailag vagy az előrejelzések és ezek a stratégiák alapján, hanem alapvetően is. Ehhez szolgáltatásaink is vannak. Értékelje a piac állapotát, értékelje a piaci előrejelzést. Ehhez szolgáltatásaink is vannak.

Ügyeljen arra, hogy diverzifikálja befektetéseit. Ha egy tucat cégbe fektet be, és 2 kudarcot vall, a többiek profitra viszik.

Helyesen értékelje a vállalatot technikailag, különféle mutatók alapján. Ha kívánja, használhatja mutatóinkat, amelyeket hozzáadhat egy pénzügyi eszközhöz. De javasoljuk a mutatók használatát a kereskedési terminálokban, mivel az árajánlataink nem valós időben állnak rendelkezésre.

MEGÁLLAPÍTÁSOK

Szolgáltatásainkat úgy készítjük el, hogy azokat bárki igénybe vehesse, még a legkezdősebb befektető is, aki semmit sem ért a részvény- és a pénzügyi piacoktól. Mindazonáltal ez nem zárja ki azt a tényt, hogy minden kérdéshez mindig magas színvonalúan kell hozzáállnia, és olyan mélységesen kell megértenie, amennyire képességei megengedik. De ugyanakkor megpróbáljuk vállalni a nehézségek jelentős részét.

Sikert kívánunk

és pénzügyi győzelmek

piacok!

Finprophet.com csapata

Kulcsszavak:

Befektetési stratégiák kiválasztása, kereskedési stratégiák kiválasztása, mibe fektessen be, hogyan fektessen be, hogyan kereskedjen, mibe fektessen be, kereskedési stratégiák, befektetési stratégiák, befektetési jövedelmezőség növelése, pénzügyi tanácsadó, befektetési ötletek, egy befektetés jövedelmezőségének növelése portfólió, növekvő befektetés, növekvő befektetési hatékonyság, befektetési hatékonyság növekedése, beruházás növekedése.