BEFEKTETÉSI ÉS KERESKEDELMI JELEK

BEFEKTETÉSI ÉS KERESKEDELMI JELEK

Ha befektetési és kereskedési jeleket keres, azokat megtekintheti és átveheti a FINPROPHET.COM oldalon (https://finprophet.com/en/pages/instruments/signals). A FINPROPHET.COM oldalon a jelek a következők:

Ebben nagyon hasonlítanak a lecsupaszított kereskedési stratégiákra (https://finprophet.com/en/pages/instruments/strategy):

Valójában a jeladatok a kereskedési stratégia adatai alapján épülnek fel.

Ahogy el lehet képzelni, lehetetlen több ezer részvényt és egyéb pénzügyi eszközt manuálisan elemezni. Mindegyiket technikailag és / vagy alapvetően elemezni kell. Csatlakoztassa a jelzőket. Döntsd el. Legjobb esetben naponta pár tucatot elemez. Az automatizált rendszereknél azonban nincs különbség, hogy mennyit kell elemezni. Gyorsak, pontosak és soha nem fáradnak el. Ennek eredményeként lehetővé teszik számunkra, hogy kiválasszuk a legérdekesebb jeleket a befektetés és a kereskedelem szempontjából.

Ha a FINPROPHET.COM rendszert vesszük figyelembe, akkor a befektetési és kereskedési jelek befektetési és kereskedési stratégiákon alapulnak, amelyek egy neurális hálózatokon alapuló prediktív elemzési rendszer (pénzügyi eszközök előrejelzése) alapján épülnek fel. Az ideghálózatokon alapuló előrejelzés a következő:

Előrejelzések és jelek állnak rendelkezésre a következő pénzügyi instrumentumokhoz: részvények, határidős ügyletek, devizák, kriptovaluták, kötvények, indexek, ETF-ek, befektetési alapok részvényjegyzése.

Megtekintheti magukat a stratégiákat, amelyek alapján a jelek kifejlesztése megtörténik a többi cikkünkben.

Jelenleg csak a stratégia belépési pontját határozzák meg a jelek a Kenthner-csatorna és a sztochasztikus induktorok alapján. Ha legfeljebb hat hónapig fektet be, akkor beírhatja a jelet, és elvárhatja az érdeklődésre számot tartó hozamot. Ha belép egy kereskedésre, akkor a mutatók alapján ellenőrzi a potenciális jövedelmezőséget és a belépési pontot.

Mindkét esetben meg kell értenie, hogy a potenciális jövedelmezőség, valamint a jelben szereplő belépési és kilépési pont feltételekhez kötött. Nyomatékosan javasoljuk, hogy tisztázza a piacszabályozás és a mutatók használata alapján: csatorna, MACD, sztochasztikus, OBV és egyéb mutatók.

Ezek a jelek jelenleg nem veszik figyelembe a trend megfordulásának lehetőségét, a divergenciák jelenlétét és egyéb dolgokat. Mindezt egyedül kell irányítania, és nem szabad jeleket használnia kedvezőtlen körülmények fennállása esetén.

A jövőben lehetővé tesszük a stratégiák kiválasztását és kiválasztását a különféle jelek és paraméterek alapján.

Ha megnézi a jelek táblázatát, akkor ezeknek több típusa van. Növekvő pénzügyi eszközökhöz (vétel / hosszú jelzés), eső (eladás / rövid) és oldalirányú trendekhez (lapos).

A beállításokban kiválaszthatja a kívánt jelet.

A beállításokban kiválaszthatja a tőzsdét, a pénzügyi eszköz típusát, az előrejelzési időszakot.

Magában a táblázatban hozzáférhet a stratégia jövedelmezőségével kapcsolatos adatokhoz, amelyek alapján kidolgozták a jelet, a lehetséges belépési és kilépési pontokat, valamint az árakat is.

A jeleket a kívánt oszlopok szerint rendezheti. Például a jövedelmezőség alapján, amint az a képen látható:

Mint láthatja, néhány vállalat jelentős megtérülést mutat.

Ha azonban jobban megnézi az árajánlatokat, akkor látni fogja, hogy egyes instrumentumok kereskedése rongyos, és nem szabad ilyen jegyzéseket választani. Bár természetesen rajtad múlik.

Javasoljuk a stabilabb eszközök megtekintését. Alacsonyabb jövedelmezőséggel ugyan, de lényegesen kevesebb kockázattal.

Amint az alább látható, annak ellenére, hogy a vállalat nem mutat 300% -os hozamot, érthető kereskedés és érthető árajánlatok zajlanak:

A nyereség maximalizálása

Ha növelni akarja jövedelmezőségét, maximalizálja a profitot, akkor gondosan és átfogóan kell kiválasztania a befektetési és kereskedési stratégiákat. Ha egy vállalkozásba fektet be, akkor értékelje azt nemcsak technikailag, vagy az előrejelzések és a jelekből és stratégiákból származó adatok alapján, hanem alapvetően. Ehhez szolgáltatásaink is vannak. Értékelje a piac állapotát, értékelje a piaci előrejelzést. Ehhez szolgáltatásaink is vannak.

Ügyeljen arra, hogy diverzifikálja befektetéseit. Ha egy tucat cégbe fektet be, és 2 kudarcot vall, a többiek profitra viszik.

Helyesen értékelje a vállalatot technikailag, különféle mutatók alapján. Ha kívánja, használhatja mutatóinkat, amelyeket hozzáadhat egy pénzügyi eszközhöz. De javasoljuk a mutatók használatát a kereskedési terminálokban, mivel az árajánlataink nem valós időben állnak rendelkezésre.

MEGÁLLAPÍTÁSOK

Szolgáltatásainkat úgy készítjük el, hogy azokat bárki igénybe vehesse, még a legkezdősebb befektető is, aki semmit sem ért a részvény- és a pénzügyi piacoktól. Mindazonáltal ez nem zárja ki azt a tényt, hogy minden kérdéshez mindig magas színvonalúan kell hozzáállnia, és olyan mélységesen kell megértenie, amennyire képességei megengedik. De ugyanakkor megpróbáljuk vállalni a nehézségek jelentős részét.

Sikert kívánunk

és pénzügyi győzelmek

piacok!

Finprophet.com csapata

Kulcsszavak:

Befektetési jelek kiválasztása, kereskedési jelek kiválasztása, mibe fektessenek be, hogyan fektessenek be, hogyan kereskedjenek, mibe fektessenek be, kereskedési jelek, befektetési jelek, befektetési jövedelmezőség növelése, pénzügyi tanácsadó, befektetési ötletek, befektetés jövedelmezőségének növelése portfólió, növekvő befektetés, növekvő befektetési hatékonyság, befektetési hatékonyság növekedése, beruházás növekedése.