BEFEKTETÉS A KRYPTOKRENCIABAN

BEFEKTETÉS A KRYPTOKRENCIABAN

Ha diverzifikálni kívánja eszközeit, vagy új eszközöket próbál felfedezni, vagy valami újonnan szuper profitot akar elérni, akkor a kriptopénz lehet az Ön számára.

A FINPROPHET (https://finprophet.com) segítségével előrejelzést kaphat a legnépszerűbbekről. Például a fenti képen a Bitcoin (BTC) – Egyesült Államok dollár (USD) devizapár látható. Amint az a grafikonon is látható, a következő hat hónapban a rendszer megjósolja a növekedést, és ennek megfelelően folyamatosan növelheti tőkéjét.

Választhat kriptovaluta-párokat manuálisan vagy automatikus elemzés segítségével a “kereskedési stratégiák” részben.

Ehhez a beállításokban ki kell választania a “Crypto” eszközt (Cryptocurrency)

Ezt követően hozzáférhet a kriptovaluta-párok listájához, valamint azok lehetséges jövedelmezőségéhez egy bizonyos időtartamra.

Ha a tőke gyors kivonása nem releváns, akkor azt javasoljuk, hogy fordítson figyelmet portfóliójának fedezésére, és a deviza vásárlásán túl felveheti az ICO-kat és a zsetonokat, hogy megsokszorozza befektetéseit.

Ennek a folyamatnak a lényege, hogy egy kriptovaluta megvásárlásával +% -ot kap a valuta értékének növekedése, +% -át a kriptovaluta-token értékének növekedése miatt.

Összesen például, ha a kriptovalutája 5% -kal nőtt, és a token 10% -kal nőtt, akkor végül 15,5% -kal növekszik az eszköz (a% -ot megszorozzuk).

Sikeres befektetések és

győzelmek a pénzügyi piacokon!