A VÁLLALAT JELENTÉSE

A VÁLLALAT JELENTÉSE

Ha a vállalatok pénzügyi kimutatásait keresi, megtalálja azokat a FINPROPHET.COM webhelyen (https://finprophet.com/en/pages/instruments/reports). A jelentés így néz ki:

A jelentések 24 legnagyobb pénzügyi piac és több mint 3000 vállalat számára érhetők el. Ez a szám a jövőben növekszik.

Az összes fontosabb pénzügyi mutató elérhető az Ön számára.

A jelentések az elmúlt 4 évre, valamint a TTM által kijelölt elmúlt 12 hónapra állnak rendelkezésre.

A bal oldali menüben kiválaszthatja az érdeklődő vállalatokat:

A vállalatok kiválasztásának menüje felett kiválaszthatja a pénzügyi piacot, és felhasználhatja a keresést:

Jelenleg a pénzügyi kimutatások alapos elemzésére szolgáló szolgáltatás létrehozásának kérdésén dolgozunk, és nagyon is lehetséges, hogy amikor elolvassa ezt a cikket, már elindítjuk ezt a szolgáltatást. És ha önnek nehéz megértenie és elemeznie ezeket a jelentéseket, akkor látogasson el hozzánk és használja ezt a szolgáltatást.

Ha a jelentések alapján dönt, akkor hamarosan elindítunk egy szolgáltatást is az alulértékelt vállalatok megtalálásához a P / E alapján.

A beruházásokról való döntés során fontos, hogy ne csak az alapvető mutatókat vegyük figyelembe, hanem a piacot is. Előfordulhat, hogy a piac nem ért egyet az Ön értékelésével, és nem szabad lebecsülnie.

Használhatja a neurális hálózatokon alapuló piaci előrejelzést.

Van egy előrejelzésünk nemcsak a vállalatok részvényeire, hanem számos más pénzügyi eszközre, beleértve az indexeket is. Mindez a műszaki mutatók és sok más szolgáltatás használatának lehetőségével lehetővé teszi, hogy megalapozottabban döntsön a vállalatba történő befektetésről.

Ha a vállalat jövedelmezőségét szeretné felmérni a múltban, akkor van egy szolgáltatásunk a vállalat jövedelmezőségének értékelésére: https://finprophet.com/en/pages/instruments/rating

Figyelembe véve a vállalat alapvető mutatóit és dinamikáját a jelentések alapján, a korábbi időszakok jövedelmezősége és a neurális hálózatokon alapuló előrejelzés lehetővé teszi, hogy átfogó döntést hozzon a befektetésről és a vállalat befektetési portfóliójába való felvételéről.

Sikert kívánunk

és pénzügyi győzelmek

piacok!

Finprophet.com csapata

Kulcsszavak:

Vállalati jelentések, alapvető elemzés, a vállalatok jövedelmezőségének rangsorolása, társaság kiválasztása befektetési portfólióhoz, befektetési portfólió, befektetési hozam növekedése, befektetési portfólió növekedése, befektetési portfólió jövedelmezőségének növekedése, befektetési hozamának növekedése , a vállalatok kiválasztása, a vállalatok gazdaságának értékelése, a vállalatok alapvető mutatóinak értékelése.