A TÁRSASÁG NYereségessége

A TÁRSASÁG NYereségessége

Ha analógia útján szeretne befektetni, használhatja a FINPROPHET.COM szolgáltatást (https://finprophet.com), amelyet “a vállalatok jövedelmezőségének minősítése” -nek hívnak. Ez a szolgáltatás teljesen ingyenes.

Mi az analógia módszer ??

Ez olyan vállalatokba történő befektetés, amelyek az előző időszakokban magas hozamot mutattak. Vagyis az a feltevésed, hogy ha a vállalatok növekedtek a múltban, akkor a jövőben is növekedni fognak.

Egyébként a FINPROPHET.COM mutatja az elmúlt év nyereségességi besorolását. A jövedelem százalékos formában jelenik meg éves alapon.

A társaságok minősítés alapján történő kiválasztásakor 3 lehetősége van a cselekvésre:

1. Ez egy olyan társaság válogatása, amelynek maximális DIVIDEND jövedelmezősége van, és amelyet Ön alapul vesz. Ebben az esetben elvonatkoztat az árajánlatok növekedésétől.

2. A maximális tőzsdei hozammal rendelkező vállalatok kiválasztása. Vagyis olyan cégek, amelyek jegyzése nőtt a piacon.

3. A legnagyobb DIVIDINE és EXCHANGE jövedelmezőségű vállalatok kiválasztása. A profit maximalizálása érdekében.

Vessünk egy pillantást az alábbi képre a NASDAQ cseréhez.

Például, amint az a táblázatból látható. Az Exxon Mobil magas osztalékhozammal rendelkezik, de a teljes hozam (utolsó oszlop) viszonylag alacsony a Valero Energy következő pozíciójához képest.

Másrészt vegyünk tisztán tőzsdei szempontot:

Természetesen a 141% -os AMD nem rossz.

Ön dönti el, hova fektessen be. De nyilvánvaló, hogy jövedelmezőbb olyan társaságokat kiválasztani, amelyek nemcsak magas osztalékhozamot, hanem jó tőzsdei növekedést is mutatnak.

A hozamminősítést a FINPROPHET.COM weboldalon tekintheti meg. Ehhez ki kell választania a megfelelő gombot az oldalsó menüben. Mint mondtam, ez a funkció teljesen ingyenes.

További előrejelzéseket a FINPROPHET.COM oldalon talál (https://finprophet.com).

Image for post

Sikeres befektetések és

győzelmek a pénzügyi piacokon!