A TÁRSASÁG NYereségessége

A TÁRSASÁG NYereségessége

Ha a jövedelmezőség (ideértve az osztalékhozamot is) múltbeli adatai alapján kíván befektetni, igénybe veheti a FINPROPHET.COM vállalati jövedelmezőségi besorolási szolgáltatást (https://finprophet.com/en/pages/instruments/rating) . A szolgáltatás így néz ki:

A minősítés 24 pénzügyi piacra és több mint 3000 vállalatra vonatkozik.

Maga a minősítés 3 hozamtípusból áll:

– Tőzsdei hozam, amely figyelembe veszi a jegyzések emelkedését vagy csökkenését.

– Osztalék hozam.

– Teljes hozam, amely mindkét hozam matematikai összege.

A hozam kiszámítása az előző naptári évre vonatkozik.

Az oszlopra kattintva rendezheti a vállalatokat az érdeklődő jövedelmezőség típusa szerint, az ábra szerint.

Például kereshet vállalatokat az osztalékportfóliójához.

Felhívjuk azonban a figyelmet arra a tényre, hogy amikor társaságokat választunk az osztalékportfólióba, akkor nem csak az osztalékhozamot, hanem az árfolyamot is érdemes figyelembe venni. Például a Badarao19 negatív hozamot mutat, ha jó osztalékot fizet. Vagy a Tui társaság. Annak ellenére, hogy 17% -os osztalékot fizetett ki, 53% -kal esett vissza, ami általában negatív eredményt ad a jövedelmezőség szempontjából.

A társaságok portfólióhoz történő kiválasztásakor javasoljuk, hogy megalapozott döntést hozzon az idegi hálózatokon alapuló előrejelzés, valamint az alapvető elemzés alapján. Ehhez rendelkezünk megfelelő szolgáltatásokkal.

Például így néz ki a vállalatok és más pénzügyi eszközök előrejelzése a neurális hálózatok alapján.

A befektetési portfólió kiválasztásakor nyomatékosan javasoljuk a sok tényező alapján megalapozott és átfogó döntés meghozatalát. Ez nemcsak a vállalat jövedelmezőségéről szóló korábbi adatok, hanem egy előrejelzés, a technikai és alapvető elemző eszközök használata, az ipar és a piac előrejelzése is. Egyébként indexekről is van előrejelzésünk.

Sikert kívánunk

és pénzügyi győzelmek

piacok!

Finprophet.com csapata

Kulcsszavak:

A vállalatok jövedelmezőségének értékelése, a legjövedelmezőbb vállalatok, a legtöbb osztalékos társaság, az osztalékos társaságok kiválasztása, a legjövedelmezőbb vállalatok kiválasztása, a legjövedelmezőbb vállalatok, a legjobb vállalatok keresése, a portfólióban lévő vállalatok kiválasztása, befektetési portfólió