A PÉNZÜGYI PIACOK LEGJOBB ELŐREJELZŐ RENDSZERE

A PÉNZÜGYI PIACOK LEGJOBB ELŐREJELZŐ RENDSZERE

Nem titok, hogy a világ vezető befektetési alapjai a tudomány és a technika modern fejleményeit használják a jövedelmezőség növelése érdekében, amikor részvényekbe, határidős ügyletekbe, kötvényekbe és más pénzügyi eszközökbe fektetnek be különböző pénzügyi piacokon. Ebben az esetben mind a matematika, mind a szoftverfejlesztés eredményeit használják. Különböző előrejelző rendszerek (prediktív elemzés), kereskedési robotok, ajánlási rendszerek. Korábban ez volt a gazdagok sora, akik megengedték maguknak, hogy hatalmas alkalmazottakat tartsanak fenn, fejlesztve és fenntartva ezeket a rendszereket. De most ezek a technológiák elérhetőek a magánbefektetők számára.

Szeretnék elmondani a FINPROPHET.COM nevű, a neurális hálózatokon alapuló kereskedési stratégiák és jelek előrejelzésének és fogadásának legjobb rendszeréről.

Ez a rendszer előrejelzéseket, kereskedési stratégiákat és jelzéseket kínál 24 nemzetközi pénzügyi piac és több mint 6000 pénzügyi eszköz számára.

Image for post

Így néz ki az előrejelzés az AAPL tőzsdei jegyzésekre. Az előző időszakok idézetei fehér színnel jelennek meg. Sárga – előrejelzés a következő időszakokra. Egyébként maga az előrejelzés akár 8 hónapig is lehetséges.

Ha kívánja, választhat befektetési stratégiát maga számára. A stratégia megmutatja a potenciális jövedelmezőséget, a típust, a belépési és kilépési pontokat, valamint a stratégia hozzávetőleges ütemezését.

Más előrejelzési rendszerekhez képest a FINPROPHET.COM-nak számos előnye van:

1. Nagy előrejelzési pontosság. A mozgóátlag vektor meghatározásának hibája a teljes időintervallum alatt kevesebb, mint 10%.

2. Hosszú tényleges előrejelzési tartomány: legfeljebb 8 hónap.

3. Számos pénzügyi piac: 24.

4. További pénzügyi eszközök:> 6000.

5. Ár: olcsóbb, mint az analógok, 10-15% és 200-300% között.

6. Reszponzív felület és tervezés. Bármely elektronikus eszközzel dolgozhat a világ bármely pontján.

De ami a legfontosabb: a szolgáltatás két hétig ingyenesen elérhető minden regisztrált felhasználó számára!

Regisztráció,

sikeres üzleteket kötni,

minden jót.