A CRYPTOCURRENCY BEFEKTETÉSEK SÉRTÉSE, VAGY HOGYAN VÉDELME A CRYPTOCURRENCY PORTFÓLIÓT ??

A CRYPTOCURRENCY BEFEKTETÉSEK SÉRTÉSE, VAGY HOGYAN VÉDELME A CRYPTOCURRENCY PORTFÓLIÓT ??

A kriptovalutába történő befektetések jövedelmezőségének növelése vagy megőrzése érdekében létezik egy ilyen eszköz, amelyet „fedezésnek” hívnak. Használjuk az ujjainkat és a példákat annak elemzésére, hogy mi ez és hogyan kell alkalmazni.

Tegyük fel, hogy megértette, hogy diverzifikálni kívánja portfólióját, vagy valami érdekesbe kíván befektetni. Sőt, a történelem során a kriptovaluták gyors növekedést mutattak, és Ön, mint “legokosabb befektető”, milliókat is szeretne keresni .

Számos lehetősége van a kriptovaluta kiválasztására, például: Stellar (XLM) (az előrejelzéssel ellátott idézetek a https://finprophet.com webhelyről származnak).

De ha megnézzük a kriptovaluták diagramjait, a hozam viszonylag kicsi.

Jövedelmezőbb a jövedelmezőség növelése felé nézni az alábbiak szerint.

Választhat egy kriptovalutát, amelyhez a jövőben tokent vásárolhat. Például a fenti képen látható az Ethereum (ETH) kriptovaluta.

Az előző év elemzése után láthatja, hogy a kriptovaluta 100% -os jövedelmezőséget adott. Növelheti ezt a jövedelmezőséget kriptovaluta tokenek megvásárlásával. Például: Binance érme (BNB).

Mint látható, a BNB jó előrejelzéssel rendelkezik. Az évre 70 +% volt.

Így a végén:

2 x 1,7 = 340%.

Ez fedezeti ügylet. Amikor további növekedése van annak a ténynek köszönhetően, hogy a kapott kriptovalutát más termékekbe fekteti be. Nem csak jelzők lehetnek. Lehetnek titkosítási alapok is.

És még akkor is, ha a kriptovaluta vagy a token rövid időre vagy hosszabb időre esik, akkor védett vagy. Továbbra is feketében maradsz, vagy legalábbis nem kapsz jelentős negatívumot.

Ne felejtsük el, hogy még mindig ki kell választani a megfelelő kriptohangszereket, amelyek növekedni fognak. Ehhez használhatja a pénzügyi piac előrejelzési rendszereit, például a FINPROPHET.COM (https://finprophet.com) oldalt. A jövőben a kriptovaluta tokenek (ICO) előrejelzése kapcsolódik ehhez a rendszerhez.

Image for post

Sikeres befektetések és

győzelmek a pénzügyi piacokon!