A BERUHÁZÁSI ALAPOK JUTÁSAINAK ELŐREJUTÁSA

A BERUHÁZÁSI ALAPOK JUTÁSAINAK ELŐREJUTÁSA

Ha előrejelzést szeretne kapni a befektetési alapok jegyzéseiről, és meg szeretné érteni, hogy a befektetési alapok papírjainak jegyzése merre mozog, akkor igénybe veheti a “Befektetési alapok jegyzésének előrejelzése” szolgáltatásunkat a FINPROPHET.COM oldalon (https: // finprophet .com). Ehhez be kell jelentkeznie és kövesse a bal oldali menü linkjét a megfelelő gombra kattintva:

Kövesse a linket is: https://finprophet.com/en/pages/instruments/funds

A befektetési alapok értékpapírjainak előrejelzésére szolgáló oldal így néz ki:

A bal oldalon a befektetési alapok részvényeinek jegyzéke található:

A befektetési alapok értékpapírjainak árajánlata fölött kiválaszthatja az érdeklődésre számot tartó pénzügyi piacot, vagy használhatja a befektetési alapok értékpapírjai árajánlatainak keresését:

A pénzügyi instrumentum árajánlatai a jobb oldalon, az előrejelzés pedig narancssárgán jelennek meg:

Pontosabban, a mozgó átlag idézőjelek mozgó átlag mozgásvektorát narancssárgán mutatjuk be. Maga a mozgóátlag zöld vonallal látható. Alapértelmezés szerint a 49-es periódusú EMA mozgó átlagként hozzáadódik a diagramhoz.

Amint a diagramon láthatja, az idézetek mindkét irányban a mozgóátlag körül ingadoznak. Ezért meg kell értenie, hogy a befektetési alapok értékpapírjainak előrejelzett árajánlatainak ára is ingadozik a diagramon narancssárga színnel jelzett előrejelzéshez képest.

Előrejelzési időszak: legfeljebb 8 hónap. Az előrejelzési időszak általában 6 hónap.

Ha egy pénzügyi eszköz állapotát technikailag, különféle mutatók alapján szeretné felmérni, akkor ezt megteheti a diagram bal felső sarkában található gombra kattintva, az alábbi képen látható módon.

Ugyanakkor a Finprophet.com rendszer meglehetősen sok mutatóval rendelkezik.

Az előrejelzési technológia az MLP és az LSTM neurális hálózatokon alapul. Vannak neurális hálózataink, amelyek lehetővé teszik mind a technikai előrejelzés elkészítését a pénzügyi piaci adatok figyelembevételével, mind a technikai és alapvető előrejelzést, figyelembe véve mind a pénzügyi piaci adatokat, mind az alapvető mutatókat, a piaci viszonyokat és sok más paramétert, amelyeknek vannak Összesen 14 darab.

Ami az előrejelzés pontosságát illeti, el kell mondani, hogy az ideghálózatok hatékony előrejelzést adnak 50–80% -os szinten. Mit értek a hatékony előrejelzés alatt? Ebben az esetben azt értem, hogy az ideghálózat 100% -ban helyesen határozza meg az idézet mozgásvektorát a teljes időintervallumon.

Meg kell érteni, hogy vannak olyan előre nem látható körülmények, amelyeket figyelembe kell vennie, ha igénybe veszi a szolgáltatást. Ezek a tényezők rengeteg tényezőt tartalmaznak. És ez nem csak a Covid-19. Ez a refinanszírozási kamat változása és a probléma pénzügyi helyzetének változása. Vagy éppen ellenkezőleg, a befektetői érdeklődés növekedése, mint a GameStop tette.

A következő grafikonok példaként említhetők az előrejelzési helyzet megértéséhez.


Például ez a grafikon azt mutatja, hogy az előrejelzés a teljes időtartam alatt helyes. De ez nem mindig lehetséges. Például korrekciók lehetségesek, például az alábbi ábra mutatja.

Mint látható, az előrejelzés vége felé a pénzügyi eszköz korrigálódott, ugyanakkor visszatért az ideghálózati előrejelzés szintjére. De a tendencia radikális változásának helyzete lehetséges, amint az alább látható.

Milyen következtetéseket lehet levonni ebből?

  1. Fontos, hogy folyamatosan figyelemmel kísérje az előrejelzést és annak a befektetési alapnak az árait, amelyekbe befektetett. Neurális hálózataink folyamatosan működnek, és rendszeresen frissítik a pénzügyi eszköz előrejelzését.
  2. Javítsd időben a profitot, amikor eléred az érdeklődő célt.
  3. A befektetési alapok részvényárfolyamainak előrejelzése egyfajta szűrő vagy rendszer a befektetési alapok kiválasztására, amely lehetővé teszi a befektetéshez legjövedelmezőbb alapok kiválasztását. És amikor eléred a célokat, vagy új eszközt találsz, átállhatsz egy másikra.
  4. Fel kell mérni a befektetési alapok potenciális hozamát. Ehhez szolgáltatásaink vannak a kereskedési és befektetési stratégiák és jelek kiválasztására.

https://finprophet.com/en/pages/instruments/strategy

https://finprophet.com/en/pages/instruments/signals

  1. Védje befektetését. Diverzifikálja és fedezze a kockázatokat. Ne csak egy pénzügyi eszközre koncentráljon. Fektessen be 5 vagy más tetszőleges összegbe. Még akkor is, ha valamilyen befektetés hiba esetén kudarcot vall, a többi eszköz megvédi Önt.

A nyereség maximalizálása

Ha növelni akarja jövedelmezőségét, maximalizálja a profitot, megtalálja a befektetési alapok legjövedelmezőbb tőzsdei jegyzéseit, növeli befektetési portfoliójának jövedelmezőségét és jövedelmezőségét, akkor mindezt nem nehéz megtenni. De ugyanakkor fontos az összes eszközt együtt használni. Fontos figyelembe venni a fentieket. Használjon nemcsak előrejelzést, hanem számos szolgáltatást. Nos, természetesen, hogy technikailag értékeljük a piacot a befektetés helyes be- és kilépésének különféle mutatóinak felhasználásával.

MEGÁLLAPÍTÁSOK

Szolgáltatásainkat úgy készítjük el, hogy azokat bárki igénybe vehesse, még a legkezdősebb befektető is, aki semmit sem ért a részvény- és a pénzügyi piacoktól. Egyszerűen használhatja az előrejelzési diagramokat a döntések meghozatalához. A szolgáltatásokat stratégiák és jelek kiválasztására használhatja, ahol a potenciális nyereséget, a belépési és kilépési pontokat már kiszámították. Elemezheti az alapokat technikailag mutatók alapján, vagy alapvetően, ha képesítés és tapasztalat lehetővé teszi.

Sikert kívánunk

és pénzügyi győzelmek

piacok!

Finprophet.com csapata

Kulcsszavak:

Hol lehet megtekinteni a befektetési alapok értékpapírjainak, a befektetési alapok értékpapírjainak előrejelzését, a befektetési alapok értékpapírjainak megtekintését, a befektetési alapok papírjainak előrejelzését, a befektetési alapok értékpapírjainak előrejelzését, a befektetési hozam növelését, a befektetési alapok értékpapírjainak árajánlata, a befektetések legmagasabb megtérülése, a befektetések növekedése, hova fektessenek pénzt, melybe fektessenek be befektetési alapokat, hova fektessenek be, mely befektetési alapokba fektessenek be.