A BERUHÁZÁS IDŐPONTJA: NAP, HÉT, HÓNAP. A NYITÁSI ÉS ZÁRÓ IDŐ MEGHATÁROZOTT MEGHATÁROZÁSA

A BERUHÁZÁS IDŐPONTJA: NAP, HÉT, HÓNAP. A NYITÁSI ÉS ZÁRÓ IDŐ MEGHATÁROZOTT MEGHATÁROZÁSA

Vessen egy pillantást az alábbi grafikonokra. Ez egy bizonyos ideig a Dow Jones diagram. Mit látsz ??

Havi.

Heti.

Nap.

Az első dolog, amit lát, a hullámok. Nem számít, melyik pénzügyi eszközt választja, bármelyik ingadozik. Vessen egy pillantást az ábrákra. Nem számít mit: havonta, hetente, naponta. Mindenhol vannak időszakok.

De ez nem elég az Ön számára, annak használatához legalább hozzávetőlegesen meg kell értenie az ingadozások határait, amelyek a beruházások be- és kilépési pontjai. Ehhez van egy csatorna nevű indikátor. Például az ábrák a Keltner-csatornát mutatják. A csatorna paramétereitől függően konfigurálhatja úgy, hogy jobban lássa az áringadozások határait.

A második dolog, amit lát, hogy voltak hullámok, vannak hullámok, és azt is meg kell értenie, hogy lesznek hullámok. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a befektetőtől függően mindegyik más és más gyakorisággal kereskedik. Valaki nappali kereskedéssel foglalkozik, napközben nyit és zár pozíciókat. Valaki kereskedik egy hete. Valaki hónapokig fektet be. Néhány pedig hosszabb időre. És a tőke nagyságától függően, amikor a befektetők pozíciókat nyitnak és zárnak, akkor ezek a hullámok jönnek létre.

Fontos, hogy megértse, hogy ők hozzák létre a legoptimálisabb belépési és kilépési pontokat.

Kezdjük a belépési ponttal.

Ha a megfelelő eszközt választotta, amely növekszik. Rendszerint 2 optimális belépési pontja lehet.

Ez a mozgóátlag vagy a csatorna felső határának területe (amikor az ár gyorsan emelkedik). Az ár nem mindig éri el a mozgó átlagot, vagy alá is eshet. De általában a csatorna közepéről indulhat plusz vagy mínusz 5% -os hibával.

Ha egy hangszer gyorsan növekszik (például az Apple (AAPL)), akkor óvatosnak kell lennie vele. Mert lehet, mint a fenti képen látható. Beléptél és lement a piac. Ne felejtse el beállítani a stop loss-ot és irányítani a piacot.

A kilépési pont némi hibával lehet a csatorna felső határának területe, amint azt az ábra mutatja.

Csatorna kereskedésekor megjósolhatja a mozgó átlag mozgását, megbecsülheti a csatorna szélességét és egy lehetséges kilépési pontot.

De ugyanakkor nem mindig tudja helyesen meghatározni mind a mozgóátlagvektort, mind pedig minden mást, ami hibát eredményezhet, amelyet bele kell foglalni.

A befektetési folyamat hatékonyságának javítása érdekében használhatja a pénzügyi piac előrejelzési rendszereit, például a FINPROPHET.COM (https://finprophet.com) webhelyet.

Image for post

Sikeres befektetések és

győzelmek a pénzügyi piacokon!