A BEFEKTETÉSEK SÖVÉNYEZÉSE, VAGY HOGYAN VÉDELME BEFEKTETÉSI PORTFÓLIÓT ??

A BEFEKTETÉSEK SÖVÉNYEZÉSE, VAGY HOGYAN VÉDELME BEFEKTETÉSI PORTFÓLIÓT ??

A befektetések jövedelmezőségének növelése vagy megtartása érdekében van egy ilyen eszköz, amelyet “fedezésnek” hívnak. Használjuk az ujjainkat és a példákat annak elemzésére, hogy mi ez és hogyan kell alkalmazni.

Tegyük fel, hogy van egy bizonyos mennyiségű pénzneme. Mégpedig az izraeli sekel.

Megértette, hogy meg akarja menteni a pénzét, és növeli azt. Például dollárt vásárolhat. Az előző év elemzése után rájössz, hogy évente 8% -os hozamot érhet el. A következő évre a Sékel növekedését is látja vagy feltételezi (a finprophet.com is feltételezi ennek a pénznemnek a növekedését, amint az a diagramból is látható).

De úgy gondolja, hogy ez nem elég. Többet kaphat. Dollár megvásárlásával felhasználhatja őket is. Például egy vállalat részvényeinek vásárlása.

Például itt van a Visa diagramja. Miután megnézte a korábbi időszakok tőzsdei jegyzéseit, a stabil növekedést és a jó jövedelmezőséget, akkor következtethet a vásárlásra. Sőt, feltételezve, hogy az állomány tovább fog növekedni (vagy ha az előrejelzést ugyanabban a finprophet.com oldalon tekintjük meg).

Például az előző évben azt látja, hogy a beruházás az éves hozam 38% -át hozhatja dollárban. Igen, most válság van a koronavírus, az üzleti tevékenység csökkenése miatt, és tegyük fel, hogy a finprophet.com azt mutatja, hogy egy részvény kevesebb, mint 10-15% -ot jelent Önnek évente.

De figyelembe véve azt a tényt, hogy a pénzneme még mindig növekszik, a végén megkapja:

1,08 x 1,15 = 24,2% évente.

Ez fedezeti ügylet. Amikor egy másik eszközbe történő további befektetésekkel védi befektetését.

És még akkor is, ha kevesebbet keres ugyanazon Visa-val, akkor is többet kap, mint ha csak dollárba fektetne.

Ez bármilyen eszköznél működik: határidős ügyletek, ETF-ek, kötvények stb.

Ne felejtsük el, hogy továbbra is ki kell választania a megfelelő pénzügyi eszközöket, amelyek növekedni fognak. Ehhez használhatja a pénzügyi piac előrejelzési rendszereit, például a FINPROPHET.COM (https://finprophet.com) oldalt.

Image for post

Sikeres befektetések és

győzelmek a pénzügyi piacokon!