ХЕЖИРАНЕ В КРИПТОКОЛЮТНИ ИНВЕСТИЦИИ ИЛИ КАК ДА ЗАЩИТЕТЕ ВАШИЯ ПОРТФОЛИО ЗА КРИПТОВАЛЮТА ??

ХЕЖИРАНЕ В КРИПТОКОЛЮТНИ ИНВЕСТИЦИИ ИЛИ КАК ДА ЗАЩИТЕТЕ ВАШИЯ ПОРТФОЛИО ЗА КРИПТОВАЛЮТА ??

За да увеличите рентабилността на инвестициите си в криптовалута или да ги запазите, има такъв инструмент, наречен „хеджиране“. Нека използваме нашите пръсти и примери, за да разберем какво е и как да го приложим.

Да приемем, че разбирате, че искате да разнообразите портфолиото си или да инвестирате в нещо интересно. Освен това в историята криптовалутите показват бърз растеж и вие като „най-умният инвеститор“ също искате да спечелите милиони .

Имате много опции за избор на криптовалута, например: Stellar (XLM) (котировките с прогноза са взети от https://finprophet.com).

Но ако погледнете класациите на криптовалутите, доходността е относително малка.

По-изгодно е да се гледа към увеличаване на рентабилността, както следва.

Можете да изберете криптовалута, за която можете да купувате токени в бъдеще. Например, горната снимка показва криптовалутата Ethereum (ETH).

След анализ на предходната година можете да видите, че криптовалутата даде 100 +% рентабилност. Можете да увеличите тази рентабилност чрез закупуване на криптовалутни токени. Например, например: Binance coin (BNB).

Както можете да видите, БНБ има добра прогноза за растеж. За годината беше 70 +%.

По този начин получавате:

2 х 1,7 = 340%.

Това е хеджиране. Когато имате допълнителен растеж поради факта, че инвестирате получената криптовалута в други продукти. Това може да бъде не само символи. Това могат да бъдат и крипто фондове.

И дори ако вашата криптовалута или токен падне за кратко или за по-дълъг период, тогава вие сте защитени. Все още оставаш в минус или поне не получаваш значителен минус.

Също така, не забравяйте, че все още трябва да изберете правилните криптоинструменти, които ще растат. И за това можете да използвате системи за прогнозиране на финансови пазари, например FINPROPHET.COM (https://finprophet.com). В бъдеще прогнозирането на криптовалутни токени (ICO) ще бъде свързано с тази система.

Image for post

Успешни инвестиции и

победи на финансовите пазари!