СТРАТЕГИИ ЗА ИНВЕСТИЦИИ И ТЪРГОВИЯ

СТРАТЕГИИ ЗА ИНВЕСТИЦИИ И ТЪРГОВИЯ

Ако търсите инвестиционни и търговски стратегии, можете да ги видите и изберете на FINPROPHET.COM (https://finprophet.com/en/pages/instruments/strategy). FINPROPHET.COM стратегиите са както следва:

Както знаете, в света има огромен брой различни финансови пазари, които ви позволяват да инвестирате в голям брой финансови инструменти. Дори ако разгледаме акциите само на един пазар, броят им е огромен. Как можете да изберете най-печелившия сред хиляди акции?

Ако искате да контролирате своя инвестиционен или търговски процес, тогава сте принудени да използвате различни автоматизирани системи, които сами ще анализират целия огромен списък с финансови инструменти.

Ако разгледаме системата FINPROPHET.COM, тогава инвестиционните и търговските стратегии се основават на система за прогнозен анализ (прогнозиране на финансови инструменти), базирана на невронни мрежи. Прогнозата, базирана на невронни мрежи, е следната:

Налични са прогнози и съответно стратегии за следните финансови инструменти: акции, фючърси, валути, криптовалути, облигации, индекси, ETF, борсови котировки на инвестиционни фондове.

Прогнозата за котировките работи за период от 6-8 месеца. Съответно FINPROPHET.COM представя стратегии за същия период.

Услугата се основава на отчитане на прогнозното движение на котировките по канала. Ако погледнете графиката по-горе, маркираният оранжев цвят представлява прогнозата за вектора на плъзгащата се средна. Ние основаваме нашата хипотеза на сходството на този EMA вектор.

Пример за сравнение на прогнозата и реалните данни:

Зеленото е прогнозата на вектора на движението на котировките.

Тази прогноза е изместена до нивото на ЕМА от последния търговски ден на борсата. Освен това се изгражда канал по отношение на прогнозираната EMA. Както бе споменато по-горе, този канал се изгражда за период от 6-8 месеца.

Прогнозата, точката на влизане и излизане от стратегията са определени, като се вземат предвид възможните колебания на пазара и има 10% толеранс в двата края. Самата доходност на стратегията се изчислява въз основа на колебанията на цените в канала.

Ако погледнете таблицата със стратегии, има няколко вида от тях. За нарастващи финансови инструменти (стратегия за покупка / дълго), за падащи (продажба / късо) и за плосък пазар.

Можете да изберете стратегията, която ви интересува, да изберете подходящия тип стратегия в настройките.

Също така в настройките можете да изберете борсата, вид финансов инструмент, прогнозен период.

В самата таблица имате достъп до данни за рентабилността на стратегията, потенциални входни и изходни точки, както и цени.

Можете да сортирате стратегиите по колоните, които ви интересуват. Например по рентабилност, както е показано на снимката:

Както можете да видите, някои компании показват значителна възвръщаемост.

Ако обаче погледнете отблизо котировките, ще видите, че търговията с някои инструменти е дрипава и не бива да избирате такива котировки. Въпреки че, разбира се, от вас зависи да решите.

Бихме препоръчали да разгледаме по-стабилни инструменти. Макар и с по-ниска доходност, но значително по-малко рискове.

Както можете да видите по-долу, въпреки че компанията не показва доходност от 300%, има разбираема търговия и разбираемо движение на котировките:

МАКСИМИЗИРАНЕ НА ПЕЧАЛБИТЕ

Ако искате да увеличите своята рентабилност, да увеличите максимално печалбите, тогава трябва внимателно и изчерпателно да изберете инвестиционни и търговски стратегии. Ако инвестирате в компания, тогава я оценете не само технически или въз основа на прогнози и тези стратегии, но и фундаментално. Ние също имаме услуги за това. Оценете състоянието на пазара, можете да оцените пазарната прогноза. Ние също имаме услуги за това.

Не забравяйте да разнообразите инвестициите си. Ако инвестирате в дузина компании и 2 се провалят, останалото ще ви отведе до печалба.

Правилно оценявайте компанията технически, въз основа на различни показатели. Ако желаете, можете да използвате нашите показатели, които можете да добавите към финансов инструмент. Но ние препоръчваме да използвате индикатори във вашите търговски терминали поради факта, че нашите котировки не са в реално време.

КОНСТАТАЦИИ

Ние правим нашите услуги така, че да могат да бъдат използвани от всеки, дори от най-начинаещия инвеститор, който не разбира абсолютно нищо от фондовите и финансовите пазари. Въпреки това, това не изключва факта, че винаги трябва да подхождате към всеки проблем с високо качество и да разбирате толкова дълбоко, колкото позволяват възможностите ви. Но в същото време ще се опитаме да поемем значителна част от вашите трудности.

Пожелаваме ви успех

и победи във финансите

пазари!

Екипът на Finprophet.com

Ключови думи:

Избор на инвестиционни стратегии, избор на търговски стратегии, в какво да инвестирате, как да инвестирате, как да търгувате, в какво да инвестирате, търговски стратегии, инвестиционни стратегии, увеличаване на рентабилността на инвестициите, финансов съветник, инвестиционни идеи, увеличаване на рентабилността на инвестицията портфолио, увеличаване на инвестициите, увеличаване на инвестиционната ефективност, увеличаване на инвестиционната ефективност, нарастване на инвестициите.