СИГНАЛИ ЗА ИНВЕСТИЦИИ И ТЪРГОВИЯ

СИГНАЛИ ЗА ИНВЕСТИЦИИ И ТЪРГОВИЯ

Ако търсите инвестиционни и търговски сигнали, можете да ги видите и вземете на FINPROPHET.COM (https://finprophet.com/en/pages/instruments/signals). Сигналите на FINPROPHET.COM са както следва:

В това те много приличат на разкъсаните стратегии за търговия (https://finprophet.com/en/pages/instruments/strategy):

Всъщност данните за сигнала се изграждат въз основа на данните за търговската стратегия.

Както можете да си представите, невъзможно е да се анализират ръчно хиляди акции и други финансови инструменти. Всеки трябва да бъде анализиран технически и / или фундаментално. Свържете индикатори. Реши. В най-добрия случай ще анализирате по няколко дузини на ден. За автоматизираните системи обаче няма разлика колко да се анализира. Те са бързи, точни и никога не се уморяват. В резултат на това те ни позволяват да направим селекция от най-интересните сигнали от гледна точка на инвестициите и търговията.

Ако разгледаме системата FINPROPHET.COM, тогава инвестиционните и търговските сигнали се основават на инвестиционни и търговски стратегии, изградени въз основа на система за прогнозен анализ (прогнозиране на финансови инструменти), базирана на невронни мрежи. Прогнозата, базирана на невронни мрежи, е следната:

Налични са прогнози и сигнали за следните финансови инструменти: акции, фючърси, валути, криптовалути, облигации, индекси, ETF, борсови котировки на инвестиционни фондове.

Можете да разгледате самите стратегии, въз основа на които се разработват сигнали в другите ни статии.

В момента само входната точка на стратегията се определя в сигналите, базирани на Кантнер канал и стохастични индуктори. Ако инвестирате до шест месеца, тогава можете да влезете по сигнал и да очаквате доходността, която ви интересува. Ако влезете за сделка, тогава вие контролирате потенциалната рентабилност и точката на влизане въз основа на показатели.

И в двата случая трябва да разберете, че потенциалната рентабилност и входната и изходната точка, посочени в сигнала, са условни. Силно препоръчваме да разясните въз основа на контрола на пазара и използването на индикатори: канал, MACD, стохастични, OBV и други индикатори.

Понастоящем тези сигнали не отчитат възможността за обръщане на тенденцията, наличието на разминавания и други неща. Трябва да контролирате всичко това сами и да не използвате сигнали при наличие на неблагоприятни условия.

В бъдеще ще направим възможно избора и избора на стратегии въз основа на различни сигнали и параметри.

Ако погледнете таблицата на сигналите, има няколко вида от тях. За нарастващи финансови инструменти (сигнал за покупка / дълъг), за падащи (продажба / къси) и за страничен тренд (плосък).

Можете да изберете сигнала, който ви интересува, да изберете в настройките.

Също така в настройките можете да изберете борсата, вид финансов инструмент, прогнозен период.

В самата таблица имате достъп до данни за рентабилността на стратегията, въз основа на която е разработен сигналът, потенциални входни и изходни точки, както и цени.

Можете да сортирате сигналите по колоните, които ви интересуват. Например по рентабилност, както е показано на снимката:

Както можете да видите, някои компании показват значителна възвръщаемост.

Ако обаче погледнете отблизо котировките, ще видите, че търговията с някои инструменти е дрипава и не бива да избирате такива котировки. Въпреки че, разбира се, от вас зависи да решите.

Бихме препоръчали да разгледаме по-стабилни инструменти. Макар и с по-ниска доходност, но значително по-малко рискове.

Както можете да видите по-долу, въпреки че компанията не показва доходност от 300%, има разбираема търговия и разбираемо движение на котировките:

МАКСИМИЗИРАНЕ НА ПЕЧАЛБИТЕ

Ако искате да увеличите своята рентабилност, да увеличите максимално печалбите, тогава трябва внимателно и изчерпателно да изберете инвестиционни и търговски стратегии. Ако инвестирате в компания, тогава я оценете не само технически или въз основа на прогнози и данни от сигнали и стратегии, но и фундаментално. Ние също имаме услуги за това. Оценете състоянието на пазара, можете да оцените пазарната прогноза. Ние също имаме услуги за това.

Не забравяйте да разнообразите инвестициите си. Ако инвестирате в дузина компании и 2 се провалят, останалото ще ви отведе до печалба.

Правилно оценявайте компанията технически, въз основа на различни показатели. Ако желаете, можете да използвате нашите показатели, които можете да добавите към финансов инструмент. Но ние препоръчваме да използвате индикатори във вашите търговски терминали поради факта, че нашите котировки не са в реално време.

КОНСТАТАЦИИ

Ние правим нашите услуги така, че да могат да бъдат използвани от всеки, дори от най-начинаещия инвеститор, който не разбира абсолютно нищо от фондовите и финансовите пазари. Въпреки това, това не изключва факта, че винаги трябва да подхождате към всеки проблем с високо качество и да разбирате толкова дълбоко, колкото позволяват възможностите ви. Но в същото време ще се опитаме да поемем значителна част от вашите трудности.

Пожелаваме ви успех

и победи във финансите

пазари!

Екипът на Finprophet.com

Ключови думи:

Избор на инвестиционни сигнали, избор на търговски сигнали, в какво да инвестирате, как да инвестирате, как да търгувате, в какво да инвестирате, търговски сигнали, инвестиционни сигнали, увеличаване на рентабилността на инвестициите, финансов съветник, инвестиционни идеи, увеличаване на рентабилността на инвестиция портфолио, увеличаване на инвестициите, увеличаване на инвестиционната ефективност, увеличаване на инвестиционната ефективност, нарастване на инвестициите.