ПРОГНОЗИРАНЕ НА КРИПТО-КРИПТОВАЛУТА

ПРОГНОЗИРАНЕ НА КРИПТО-КРИПТОВАЛУТА

Ако искате да получите прогноза за криптовалута и да разберете къде ще се движи криптовалутата, тогава можете да използвате нашата услуга за прогнозиране на криптовалути на FINPROPHET.COM (https://finprophet.com). За да направите това, трябва да влезете и следвайте връзката в лявото меню, като щракнете върху съответния бутон:

Също така можете да последвате връзката: https://finprophet.com/en/pages/instruments/crypto

Страницата за прогнозиране на криптовалута изглежда така:

Вляво е показана селекция от криптовалути:

Котировките за криптовалута са показани вдясно, а прогнозата е оранжева:

По-точно, движещата се средна на котировките на пълзящата средна криптовалута е показана в оранжево. Плъзгащата средна стойност на самата криптовалута е показана със зелена линия. По подразбиране EMA с период от 49 се добавя като плъзгаща се средна на графиката.

Както можете да видите на графиката, криптовалутните котировки се колебаят около плъзгащата се средна стойност в двете посоки. По този начин трябва да разберете, че котировките на прогнозираната криптовалута също ще се колебаят спрямо прогнозата, показана на графиката в оранжево.

Прогнозен период: до 8 месеца. По правило прогнозният период е до 6 месеца.

Ако искате да оцените състоянието на криптовалутата технически въз основа на различни показатели, можете да направите това, като кликнете върху бутона в горния ляв ъгъл на графиката, както е показано на снимката по-долу.

В същото време системата Finprophet.com има доста голям брой показатели.

Технологията за прогнозиране се основава на MLP и LSTM невронни мрежи. Разполагаме с невронни мрежи, които ни позволяват да правим както техническа прогноза, като се вземат предвид данните за финансовия пазар, така и техническа и фундаментална прогноза, като се вземат предвид както данните на финансовия пазар, така и основните показатели, пазарните условия и много други параметри, от които има Общо 14 броя.

Що се отнася до точността на прогнозата, трябва да се каже, че невронните мрежи дават ефективна прогноза на ниво от 50 до 80%. Какво имам предвид под ефективно прогнозиране ?? В този случай имам предвид, че невронната мрежа на 100% правилно определя вектора на движение на цитата за целия интервал от време.

Трябва да се разбере, че има непредвидени обстоятелства, които трябва да имате предвид, ако използвате услугата. Тези фактори включват огромен брой фактори. И това не е само Covid-19. Това е промяна в процента на рефинансиране и промяна във финансовото състояние на проблема. Или, напротив, увеличаване на инвеститорския интерес, подобно на GameStop.

Следващите графики могат да бъдат цитирани като пример за разбиране на прогнозната ситуация.


Например тази графика показва, че прогнозата е правилна за целия период от време. Но това не винаги е възможно. Възможни са например корекции, както е показано на фигурата по-долу.

Както можете да видите, към края на прогнозата финансовият инструмент коригира, но в същото време се връща на нивото на прогнозата на невронната мрежа. Но са възможни ситуации на радикална промяна в тенденцията, както е показано по-долу.

Какви изводи могат да се направят от това?

  1. Важно е постоянно да следите прогнозата и състоянието на криптовалутата, в която сте инвестирали. Нашите невронни мрежи работят постоянно и периодично актуализират прогнозата за финансов инструмент.
  2. Фиксирайте печалбата навреме, когато целта, която ви интересува, е постигната.
  3. Прогнозата за криптовалута е вид филтър или система за подбор, която ви позволява да изберете най-печелившата валута за инвестиция. И когато постигнете цели или намерите нов инструмент, можете да преминете към друг.
  4. Трябва да се оцени потенциалната рентабилност на компаниите. За целта имаме услуги за избор на стратегии и сигнали за търговия и инвестиции.

https://finprophet.com/en/pages/instruments/strategy

https://finprophet.com/en/pages/instruments/signals

  1. Защитете инвестицията си. Диверсифицирайте и хеджирайте рисковете. Не се фокусирайте само върху един финансов инструмент. Инвестирайте в 5 или друга сума по ваш избор. Дори ако някои инвестиции се провалят в случай на грешка, вие ще бъдете защитени от останалите инструменти.

МАКСИМИЗИРАНЕ НА ПЕЧАЛБИТЕ

Ако искате да увеличите своята рентабилност, да увеличите максимално печалбите, да намерите най-печелившите криптовалути за инвестиции, да увеличите рентабилността и рентабилността на вашия инвестиционен портфейл, тогава всичко това не е трудно да се направи. Но в същото време е важно да използвате всички инструменти заедно. Важно е да се вземе предвид казаното по-горе. Използвайте не просто прогноза, а редица услуги. Помислете за състоянието на пазарите и индустриите. Е, разбира се, за техническа оценка на пазара, използвайки различни показатели за правилното влизане и излизане от инвестицията.

КОНСТАТАЦИИ

Ние правим нашите услуги така, че да могат да бъдат използвани от всеки, дори от най-начинаещия инвеститор, който не разбира абсолютно нищо от фондовите и финансовите пазари. Можете просто да използвате прогнозните диаграми за вземане на решения. Можете да използвате услугите за избор на стратегии и сигнали, където потенциалните печалби, входните и изходните точки вече са изчислени.

Пожелаваме ви успех

и победи във финансите

пазари!

Екипът на Finprophet.com

Ключови думи:

Къде да видите прогнозата за криптовалута, криптовалута, преглед на котировки на криптовалута, прогноза за криптовалута, прогнозиране на криптовалута, увеличаване на рентабилността на инвестициите, избор на криптовалута, най-високата възвръщаемост на инвестициите, ръст на инвестициите, къде да инвестирате, в каква валута да инвестирате, къде да инвестирате, какво валута, в която да инвестирате.