ПРОГНОЗИРАНЕ НА АКЦИИ

ПРОГНОЗИРАНЕ НА АКЦИИ

Ако искате да получите прогноза за акциите и да разберете къде ще се движат запасите, тогава можете да използвате нашата услуга за прогнозиране на акциите на FINPROPHET.COM (https://finprophet.com). За да направите това, трябва да влезете и следвайте връзката в лявото меню, като щракнете върху съответния бутон:

Също така можете да последвате връзката: https://finprophet.com/en/pages/instruments/shares

Страницата за прогнозиране на запасите изглежда така:

Списъкът на запасите е показан вляво:

Над списъка с акции можете да изберете финансовия пазар, който ви интересува, или да използвате търсенето на акции:

Котировките на финансов инструмент са показани вдясно, а прогнозата е оранжево:

По-точно, векторът на движещата се средна на котировките на пълзящата средна е показан в оранжево. Самата плъзгаща се средна е показана със зелена линия. По подразбиране EMA с период от 49 се добавя като плъзгаща се средна на графиката.

Както можете да видите на графиката, котировките се колебаят около подвижната средна стойност в двете посоки. По този начин трябва да разберете, че котировките на прогнозирания запас също ще се колебаят спрямо прогнозата, показана на графиката в оранжево.

Прогнозен период: до 8 месеца. По правило прогнозният период е до 6 месеца.

Ако искате да оцените състоянието на даден финансов инструмент технически въз основа на различни показатели, можете да направите това, като кликнете върху бутона в горния ляв ъгъл на графиката, както е показано на снимката по-долу.

В същото време системата Finprophet.com има доста голям брой показатели.

Технологията за прогнозиране се основава на MLP и LSTM невронни мрежи. Разполагаме с невронни мрежи, които ни позволяват да правим както техническа прогноза, като се вземат предвид данните за финансовия пазар, така и техническа и фундаментална прогноза, като се вземат предвид както данните на финансовия пазар, така и основните показатели, пазарните условия и много други параметри, от които има Общо 14 броя.

Що се отнася до точността на прогнозата, трябва да се каже, че невронните мрежи дават ефективна прогноза на ниво от 50 до 80%. Какво имам предвид под ефективно прогнозиране ?? В този случай имам предвид, че невронната мрежа на 100% правилно определя вектора на движение на цитата за целия интервал от време.

Трябва да се разбере, че има непредвидени обстоятелства, които трябва да имате предвид, ако използвате услугата. Тези фактори включват огромен брой фактори. И това не е само Covid-19. Това е промяна в процента на рефинансиране и промяна във финансовото състояние на проблема. Или, напротив, увеличаване на инвеститорския интерес, подобно на GameStop.

Следващите графики могат да бъдат цитирани като пример за разбиране на прогнозната ситуация.


Например тази графика показва, че прогнозата е правилна за целия период от време. Но това не винаги е възможно. Възможни са например корекции, както е показано на фигурата по-долу.

Както можете да видите, към края на прогнозата финансовият инструмент коригира, но в същото време се връща на нивото на прогнозата на невронната мрежа. Но са възможни ситуации на радикална промяна в тенденцията, както е показано по-долу.

Какви изводи могат да се направят от това?

  1. Важно е постоянно да следите прогнозата и състоянието на финансовия инструмент, в който сте инвестирали. Нашите невронни мрежи работят постоянно и периодично актуализират прогнозата за финансов инструмент.
  2. Фиксирайте печалбата навреме, когато целта, която ви интересува, е постигната.
  3. Прогнозата за запасите е вид филтър или система за избор на финансови инструменти, която ви позволява да изберете най-печелившите инвестиционни инструменти. И когато постигнете цели или намерите нов инструмент, можете да преминете към друг.
  4. Трябва да се оцени потенциалната рентабилност на компаниите. За целта имаме услуги за избор на стратегии и сигнали за търговия и инвестиции.

https://finprophet.com/en/pages/instruments/strategy

https://finprophet.com/en/pages/instruments/signals

  1. Защитете инвестицията си. Диверсифицирайте и хеджирайте рисковете. Не се фокусирайте само върху един финансов инструмент. Инвестирайте в 5 или друга сума по ваш избор. Дори ако някои инвестиции се провалят в случай на грешка, вие ще бъдете защитени от останалите инструменти.
  2. Винаги когато е възможно, вземете предвид финансовото състояние на компанията, нейната репутация, бизнес потенциал и т.н. За целта имаме възможност да преглеждаме финансовите отчети и да оценяваме рентабилността на компанията в рейтинга. И в бъдеще ще стартираме услуги за фундаментален анализ.

https://finprophet.com/en/pages/instruments/reports

https://finprophet.com/en/pages/instruments/rating

МАКСИМИЗИРАНЕ НА ПЕЧАЛБИТЕ

Ако искате да увеличите своята рентабилност, да увеличите максимално печалбите, да намерите най-печелившите акции за инвестиция, да увеличите рентабилността и рентабилността на вашия инвестиционен портфейл, тогава всичко това не е трудно да се направи. Но в същото време е важно да използвате всички инструменти заедно. Важно е да се вземе предвид казаното по-горе. Използвайте не просто прогноза, а редица услуги. Помислете за състоянието на компанията. Е, разбира се, за техническа оценка на пазара, използвайки различни показатели за правилното влизане и излизане от инвестицията.

Нашите услуги, наред с други неща, ви позволяват да вземете акции от дивиденти. Тук е важно да се каже, че в случай на избор на дивидентни акции, за да се максимизират печалбите, е важно да се вземе предвид растежа на борсата. Силно препоръчваме да вземете предвид прогнозата за обменния курс, както е споменато по-горе.

КОНСТАТАЦИИ

Ние правим нашите услуги така, че да могат да бъдат използвани от всеки, дори от най-начинаещия инвеститор, който не разбира абсолютно нищо от фондовите и финансовите пазари. Можете просто да използвате прогнозните диаграми за вземане на решения. Можете да използвате услугите за избор на стратегии и сигнали, където потенциалните печалби, входните и изходните точки вече са изчислени. Можете да анализирате компаниите технически въз основа на показатели или фундаментално, ако квалификацията и опитът ви позволяват.

Пожелаваме ви успех

и победи във финансите

пазари!

Екипът на Finprophet.com

Ключови думи:

Къде да видите прогноза за акции, акции, преглед на котировки на акции, прогноза на акции, прогноза на акции, увеличение на възвръщаемостта на инвестициите, избор на акции, избор на компания, прогноза на Intel, прогноза на AMD, прогноза на tsla, прогноза на MSft, прогноза на aapl, прогноза на NVDA, прогноза във Facebook доходност от инвестиции, растеж на инвестициите, къде да инвестирате пари, в кои компании да инвестирате, къде да инвестирате, в кои компании да инвестирате.