ОЦЕНКА НА РЕАБИЛНОСТТА НА КОМПАНИЯТА

ОЦЕНКА НА РЕАБИЛНОСТТА НА КОМПАНИЯТА

Ако търсите коя искате да инвестирате въз основа на исторически данни за рентабилността (включително доходност от дивиденти), можете да използвате услугата FINPROPHET.COM за оценка на рентабилността на компанията (https://finprophet.com/en/pages/instruments/rating) . Услугата изглежда така:

Оценката е достъпна за 24 финансови пазара и повече от 3000 компании.

Самият рейтинг се състои от 3 вида възвръщаемост:

– Доходност на борсата, която отчита покачването или спада на котировките.

– Дивидентна доходност.

– Обща възвръщаемост, която е математическата сума на двете връщания.

Доходността се изчислява за предходната календарна година.

Можете да сортирате компаниите по вида на доходността, която ви интересува, като щракнете върху колоната, както е показано на фигурата.

Например можете да търсите компании за вашия дивидентен портфейл.

Обръщаме обаче вашето внимание на факта, че когато избирате компании за дивидентен портфейл, има смисъл да вземете предвид не само дивидентната доходност, но и обменния курс. Например Badarao19 показва отрицателна възвръщаемост при изплащане на добри дивиденти. Или компанията Tui. Въпреки факта, че е изплатил дивиденти на ниво 17%, той е спаднал с 53%, което като цяло дава отрицателен резултат по отношение на рентабилността.

Когато избирате компании за портфолио, ви предлагаме да вземете информирано решение въз основа на прогноза, основана на невронни мрежи, както и фундаментален анализ. Имаме подходящите услуги за това.

Например, така изглежда прогнозата на компаниите и други финансови инструменти въз основа на невронни мрежи.

Когато избираме инвестиционен портфейл, силно препоръчваме да вземете информирано и всеобхватно решение въз основа на много фактори. Това са не само исторически данни за рентабилността на компанията, но и прогноза, използването на технически и фундаментални инструменти за анализ, прогноза за индустриите и пазарите. Между другото, имаме и прогноза за индексите.

Пожелаваме ви успех

и победи във финансите

пазари!

Екипът на Finprophet.com

Ключови думи:

Оценка на рентабилността на компаниите, най-печелившите компании, най-дивидентните компании, избор на дивидентни компании, избор на най-печелившите компании, търсене на най-печелившите компании, най-добрите компании, избор на компании в портфейла, инвестиционен портфейл.