НАЙ-НЕХАРАКТИВНИ ИНСТРУМЕНТИ ЗА ДНЕВНА ТЪРГОВИЯ

НАЙ-НЕХАРАКТИВНИ ИНСТРУМЕНТИ ЗА ДНЕВНА ТЪРГОВИЯ

Ако търсите финансови инструменти за дневна търговия, от които можете да печелите най-много, можете да ги намерите на FINPROPHET.COM (https://finprophet.com/en/pages/instruments/strategy). Услугата се нарича “Избор на най-нестабилните инструменти”. Тя изглежда така:

Тази таблица показва средните данни за променливостта на инструмента в контекста на различни периоди: 1 ден, 3 дни, 5 дни, 10 дни, 15 дни, 30 дни.

Можете да сортирате таблицата, за да получите най-нестабилните инструменти в контекста на всеки период.

Например можете да видите как данните са сортирани по 1 ден.

Например турската лира е с най-голяма променливост, както вероятно знаете, това се случи на фона на отстраняването от длъжност на ръководителя на турската централна банка.

Когато решите да участвате в дневна търговия, очевидно е изгодно да използвате най-нестабилните инструменти, но въпреки това препоръчваме да балансирате потенциалните рискове и печалби.

Нека вземем първия инструмент. Както можете да видите, има голяма волатилност на инструмента. Съществува обаче и търговия, която позволява по-спокоен подход към този процес. Това обаче не винаги е така. Затова винаги трябва да проверявате котировките.

МАКСИМИЗИРАНЕ НА ПЕЧАЛБИТЕ

Когато избирате инструменти за дневна търговия и искате да увеличите максимално печалбите, разбира се, можете да изберете най-нестабилните инструменти. Препоръчваме обаче да избирате не само волатилни, но и контролирани, предсказуеми и разбираеми инструменти, на които “нормална” търговия. Не бива да преследвате стотици проценти печалба на ден. По-добре уверено да вземете своето, макар и в по-малък мащаб.

КОНСТАТАЦИИ

Ние правим нашите услуги така, че да могат да бъдат използвани от всеки, дори от най-начинаещия инвеститор, който не разбира абсолютно нищо от фондовите и финансовите пазари. Това обаче не изключва факта, че винаги трябва да подхождате към инвестициите си с главата си. Особено важно е да се оценят рисковете при дневна търговия и да не се източва депозитът. Опитайте се да изберете стратегии за търговия, за да можете да се защитите в случай на рискови ситуации. Не хващайте падащи ножове. Търгувайте разумно и внимателно.

Пожелаваме ви успех

и победи във финансите

пазари!

Екипът на Finprophet.com

Ключови думи:

Избор на инструменти за дневна търговия, избор на акции за дневна търговия, избор на най-променливите инструменти, избор на акции за дневна търговия, избор на валута за дневна търговия, максимизиране на печалбата за дневна търговия, максимизиране на печалбата за дневна търговия, идеи за дневна търговия, идеи за дневна търговия.