ИНВЕСТИЦИИ В ВАЛУТА (ФОРЕКС)

ИНВЕСТИЦИИ В ВАЛУТА (ФОРЕКС)

Ако имате значителен капитал, тогава определено трябва да разнообразите портфолиото си както по отношение на поддържането, така и увеличаването на капитала.

Не винаги може да бъде възможно бързо изтегляне на капитал от различни активи, а валутата има най-голяма ликвидност тук.

FINPROPHET (https://finprophet.com) ви позволява да получите прогноза както за валути, така и за криптовалути (ако обмисляте този инструмент). Например, горната снимка показва валутната двойка британска лира – норвежка крона. Както можете да видите от графиката, през следващите шест месеца системата прогнозира растеж и съответно можете да спестите капитала си.

Можете да изберете валутна двойка или ръчно, или с помощта на автоматичен анализ в раздела “стратегии за търговия”.

За да направите това, в настройките трябва да изберете инструмента “Валута”

И след това ще имате достъп до списък с валутни двойки, както и тяхната потенциална рентабилност за определен период от време.

Ако бързото изтегляне на капитал не е от значение за, тогава препоръчваме да обърнете внимание на хеджирането на портфолиото си, а освен да купувате валута, можете да вземете подходящите акции на пазара за вашата валута, за да умножите инвестициите си.

Същността на този процес е, че чрез закупуване на валута получавате +% поради нарастването на стойността на валутата, +% поради увеличаването на стойността на акциите.

Като цяло, например, ако валутата ви е нараснала с 5% и акциите са нараснали с 10%, тогава в крайна сметка получавате увеличение на активите с 15,5% (умножава се %).

Успешни инвестиции и

победи на финансовите пазари!