ИЗТЕГЛЕТЕ ОБМЕННИ ЦИТАТИ

ИЗТЕГЛЕТЕ ОБМЕННИ ЦИТАТИ

Ако търсите котировки и исторически данни за различни финансови инструменти, можете да изтеглите от нас на FINPROPHET.COM (https://finprophet.com/en/pages/instruments/loaddata). Услугата изглежда така:

Можете да изтеглите 6 вида финансови инструменти: акции, фючърси, индекси, облигации, ETF, котировки на акции на инвестиционни фондове.

Общо над 5000 инструмента.

Можете да изберете инструмент за изтегляне в менюто отляво:

Над менюто за избор на котировки можете да изберете вида на финансовия инструмент или да извършите търсене:

Можете да изтеглите котировките на следните срокове:

– 1 минута;

– 2 минути;

– 5 минути;

– 15 минути;

– 30 минути;

– Един час;

– 90 минути;

– 1 ден;

– 5 дни;

– 1 седмица;

– 1 месец.

Изборът на времеви рамки е наличен в следната област на прозореца:

Под избора на времеви интервал можете да изберете формата на изходния файл и данните. Можете да посочите формата на показаната дата и час, вида на разделителя и полетата, които искате да изведете във файла.

Изтеглените оферти могат да се използват за разработване, проучване и тестване на системи за търговия, търговски роботи и търговски съветници.

Ако се интересувате от добавяне на необходимите параметри, можете да ни пишете на info@finprophet.com… Ще се опитаме да ви помогнем и да добавим необходимата функционалност.

Пожелаваме ви успех

и победи във финансите

пазари!

Екипът на Finprophet.com

Ключови думи:

Изтеглете котировки, котировки на акции, изтеглете котировки, изтеглете котировки безплатно, котировки безплатно, котировки за търговия на роботи, изтеглете котировки на акции, изтеглете фючърсни котировки, изтеглете котировки на облигации, изтеглете индексни котировки, изтеглете ETF котировки.