ИЗБОР НА ИНСТРУМЕНТИ ЗА ДНЕВНА ТЪРГОВИЯ, ИЗБОР НА НАЙ-ЛЕТКИТЕ ИНСТРУМЕНТИ

ИЗБОР НА ИНСТРУМЕНТИ ЗА ДНЕВНА ТЪРГОВИЯ, ИЗБОР НА НАЙ-ЛЕТКИТЕ ИНСТРУМЕНТИ

Естественото желание на всеки инвеститор или търговец да увеличи своите печалби. Но ако търгувате през деня и работите върху нестабилни инструменти, тогава очевидно трябва да изберете инструменти с максимална волатилност.

За да увеличите максимално печалбите си от търговия в рамките на деня и да можете да изберете най-нестабилните и доходоносни инструменти, ние от FINRPOPHET.COM (https://finprophet.com) създаде специална услуга.

Услуга “Най-летливи инструменти”:

https://finprophet.com/en/pages/instruments/volatility

Изглежда така:

Можете да видите средната нестабилност за различните времеви рамки.

Например горната снимка показва изменчивост, сортирана по последна дата. Нека да разгледаме ценовата графика на първия инструмент.

Както можете да видите, инструментът наистина е много нестабилен. Но не бихме го разглеждали като потенциален инструмент. Много дрипава и хаотична търговия.

Между другото, прогнозата за вектора на движението на котировките е показана в оранжево.

Нека да разгледаме следния инструмент:

Този инструмент вече е по-интересен. Както можете да видите на графиката, инструментът е нестабилен през повечето време. Въпреки това, в сравнение с предишния инструмент, очевидно има търговия с него и няма хаос, който видяхме на предишната графика.

Между другото, прогнозата също е показана тук в оранжево. Както можете да видите, невронните мрежи предсказват страничен тренд на инструмента.

Можете да получите повече прогнози на FINPROPHET.COM (https://finprophet.com).

Image for post

Успешни инвестиции и

победи на финансовите пазари!